Sådan vil Brøndby-fans snige sig ind i Parken

Brøndby har så mange fans, at de 3400 billetter Parken havde reserveret til dem, slet ikke var nok. Men fansene har en plan

- Hvorfor ikke bare indse at der er udsolgt også bare se den på tv?

- Hvorfor gå ind og provokere til ballade, i ved jo der bliver ballade? Jeg forstår jer virkelig ikke.

Brøndby fans i neutralt tøj
Sådan skriver Martin B på 'Alle hader os', Facebook-siden for aktive fans af Brøndby IF, i en kommentar til en opfordring til de normalt gul-blå-fans, om at klæde sig ud i normalt og neutralt tøj og købe billet på Parkens Øvre A-afsnit til søndagens FCK-Brøndby-kamp.

Se også: Tvunget til at vælge mellem klub eller kærlighed

- Vi opfordrer til dette, da rigtig mange Brøndbyfans som agter at se derbyet i Teliaparken fortsat ikke har billetter, og fordi at der naturligvis skal slås et slag for at der skal være plads til dem der ønsker at se fodbold på stadion - uagtet om man er fra Brøndbyernes Idrætsforening eller fra Football Club København, lyder det i opfordringen, men Martin B er ikke den eneste, der forudser problemer:

Se også: FC København straffer tæskehold

Det kan ende katastrofalt
- Hjernedød opfordring, skriver Michael L, der ville have samme mening, hvis det var FCK fans på neutrale tribuner i Brøndby, og Claus JJ. fortsætter:

- Hold kæft et tåbeligt opslag!!!! Udebane afsnit, er til udebane holdet. Sådan har det altid været, og sådan er det os alle andre steder. Det kan jo ende katastrofalt..

- Det skal der vel ik så mange tanker til, for at forestille sig.

Parken havde 3400 billetter til salg til Brøndbys fans, og de blev revet væk på 40 minutter. De sidste par gange FCK har besøgt Brøndby Stadion har der været i omegnen af 3000 billetter til FCKs fans. Der kan være 38.000 i Parken og 28.000 i Brøndby. I procenter svarer det til at Parken giver udebaneholdet cirka 9 procent af pladserne - i Brøndby har udebaneholdet cirka 10,7 procent af pladserne.

Hvad ville du gøre, hvis du var Brøndby-fan, og ikke havde fået billet til derbyet på søndag?

0 kommentarer
Vis kommentarer