Jensens 'brutale' Bøfhus lagt for had på nettet

Der bliver tomt på Jensens Bøfhus i aften, hvis man skal tro på alle de netdebattører der raser over højesteretsdom

- Jensen's Bøfhus er boykottet fra og med i dag!

- Når Palle Jensen går i så små sko, at han slæber en lille nordjysk fiskerestaurant helt til Højesteret, så fortjener han ikke én krone af danskernes penge!

Sådan skriver Jesper R, der en af de hundredevis af danskere, der synes det er for galt at den populære bøfkæde Jensens har slæbt Jacob Jensen, der ejer Sæby Fiskehal og Jensens Fiskerestaurant i Højesteret - og vundet.

Jacob skal nu betale 200.000 til Jensens Bøfhus og sagsomkostninger på 150.000, men sejren kan vise sig at være dyrtkøbt. For Jesper er ikke den eneste, der synes bøfhuset har været lidt for brutale: 

Jensen's Bøfhus vinder navnestrid i Højesteret

- Med denne dom vil jeg for altid kæmpe for at INGEN skal spise på jeres restaurant. I har ikke retten i en danskers almindelige hverdag til at hugge JENSENS som jeres(måske rettens dom, men ikke for alle danskere)!

Mine ben bliver aldrig sat på bøfhuset mere
- Jensen er et af de mest almindelige mellemnavne/efternavne i landet. FØJ!!!m, skriver Patrick L, og Sheila er også med i koret:

- Jeg går med stimen. Mine ben bliver ikke sat på nogen af Jensen's Bøfhus restauranter af egen fri vilje mere!

- Sikke udansk at slæbe den helt almindelige Hr. Jensen til Højesteret pga hans valg af navn.. Manden hedder for himmelens skyld Jensen til efternavn!!! Tænk på alle de Hr. og Fru. Jensen i Danmark som ikke må åbne deres egne firmaer med deres efternavn som valg.. Jensen's Bageri, Jensen's Slagter, Jensen's Kro??

- De må heller ikke så??? Sikke en egoisme!! I mister MANGE kunder nu!! Jacob Jensen får flere!! Kan være I vant retssagen men I mister folkene, skriver Sheila.

Der er kommer rigtig mange kritiske kommentarer til dagens dom på bøfhusets Facebook, på Ekstra Bladets Facebook, på nationen! , på nordjyske.dk og omvendt vælter det ind med likes og støtte på Jensens Fiskehus' Facebook.

Hvad med dig? Synes du det er OK at bøf-Jensen hiver fiske-Jensen i retten?

På nordjyske.dk skriver Torben R, selvom det er er en trist dag, er der noget at glæde sig over:

- Kære jacob. Der er ikke noget at sige til, at du er trist til mode på sådan en dag.

- Se det positive i det.... Du har folkets opbakning, du får en reklame og en omtale som er ubetalelig og inde i dig selv ved du, at du har et produkt som er så langt over bøfhusets kvalitet.

- Der er alt mulig grund til at se positivt på det, sådan rent forretningsmæssigt, og ja..... gu`fanden er det træls at folk kan slippe godt fra at pisse sådan på folk, men sådan går det en gang imellem.

- Glæder mig til at besøge restauranten igen..... og jeg finder den, uanset navnet.