Er det min opdragelse den er gal med eller dig dit r.vhul

Ung mand med indvandrerbaggrund vil ikke finde sig at blive dårligt behandlet. Se hans video om kvinden i træningscenteret her

Bodybuilding, fitness, kost og tip. Vi søger atleter der vil stille op. Vores mål er at uanset farve træner vi rasicmen væk og bekæmper det sammen!, hedder det facebooksiden Beast from West and East. Men hvordan ser det ud i dit træningscenter - behandler du alle de andre med respekt? (arkivfoto: Colourbox)
Bodybuilding, fitness, kost og tip. Vi søger atleter der vil stille op. Vores mål er at uanset farve træner vi rasicmen væk og bekæmper det sammen!, hedder det facebooksiden Beast from West and East. Men hvordan ser det ud i dit træningscenter - behandler du alle de andre med respekt? (arkivfoto: Colourbox)
Følg nationen!

- Dine ord er guld, endelig en der siger hvad folk har brug for at høre, stor respekt herfra!

Sådan skriver Esam KA i en kommentar til den video-opsang om opdragelse, den unge mand bag 'Beasts from West and East' har lagt på sin Facebook i torsdags.

Så mange røvhuller ødelægger det
- Stolt af dig! Og ja desværre min kære bror er der bare så mange røvhuller i det her land, at de skal ødelægge 'hele menneskeheden'.

- Håber en dag folk kan åbne øjnene, skriver Yunus OD, og Jean Ws kommentar er kort og godt:

- Flot sagt og korrekt synspunkt du har !!

 

Finder mig ikke i det mere
I videoen fortæller en ung mand med indvandrerbaggrund, der kalder sig 'Beast from West and East', hvordan han bliver ignoreret og set ned på i det træningscenter, han har besøgt igennem et år. Og hvordan han forleden fik nok, da en anden gæst i trænings-centeret  - en lidt ældre kvinde på cirka 35 år - behandlede ham respektløst, da de begge ville i gang med at træne med samme maskine. Han var ellers kommet først, men ser hun er på vej hen til maskinen:

Jeg er ikke et stykke skrald
- Jeg spørger hende - med respekt - om hun skal træne her, og hun svarer 'ja'.

- Så spørger jeg - med respekt, som jeg er blevet opdraget - om vi skal træne sammen, og så smider hun sine ting og siger 'jeg skal ikke køre med dig'.

- Men jeg er ikke et stykke skrald, og jeg står lidt med følelsen af, at 'det her finder jeg mig ikke i', og så går jeg hen til hende, og spørger hvorfor, hun møder mig med sådan en attitude. At hun ikke har opført sig pænt.

- 'Gå væk med dig', siger hun.

Jeg er ked af de her historier, men de skal frem
Du kan se hele videoen her, og læg mærke til de sidste 20 sekunder, hvor Beast from West og East fortæller, at han har mange venner, der oplever den slags hver dag.

- Jeg er ked af de her historier, men de skal frem.

- Jeg har mange venner, der oplever de her ting, de har bare ikke overskud til at tage det op, siger Beast, der i videoen fra 11.september siger, at han vil arbejde for, at Hassan og Ali får ligeså meget anerkendelse for deres præstationer som Martin.

Men hvad siger du? Og har Beast en pointe, når han spørger, hvem der er opdraget bedst?

 

 

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.