Knæet sagde knæk: 5 betjente hev Waled ud af bilen

Waled H har fået afvist sin klage over de fem-seks betjente, der hev ham ud af bilen og satte sig på ham - og kørte igen. Waled vil have sine rettigheder tilbage, så nu søger han vidner

Waled, der arbejder i et forsikringsselskab og er også tjener på restauranten Hvide Hest på Dyrehavsbakken, vil have sine rettigheder tilbage.
Waled, der arbejder i et forsikringsselskab og er også tjener på restauranten Hvide Hest på Dyrehavsbakken, vil have sine rettigheder tilbage.

- Mit mål er at få mine rettigheder tilbage. Jeg giver ikke op.

- Det skal stoppes! Det skal hverken ske for mig, eller mine medborgere.

Sådan skriver Waled H i en  mail til nationen!, om den oplevelse han havde med politiet d. 11.juli i år. Han har klaget til Københavns Politi som har afvist klagen, og nu har han sammen med en advokat klaget videre til politimyndigheden, og er parat til en retssag. For Waled kan ikke slippe tanken om, at han blev uretfærdig og urimeligt behandlet. Derfor søger han nu vidner. Hans mail fortsætter således: 

Troede vi bare skulle snakke
- Ved Krydset Tietgensgade/HC Andersens Boulevard bliver jeg opmærksom på, at der er en politibil efter mig.

- Mellem krydset Tietgensgade og krydset Niels Brocks Gade signaler politiet til mig, at jeg skulle standse, hvilket jeg gjorde straks.

- Jeg bliver siddende i sin bil med forruden i førersiden åben. Jeg regnede med, at samtalen med politiet skulle ske gennem forruden.

Knæ-knæk: 5-6 betjente flåede mig ud af bilen
- Men der kom 5-6 store politibetjente løbende. De rev bildøren op og trak mig ud på gaden, hvor de lagde mig på maven, krydsede mine ben, bøjede mine knæ og pressede nedad.

- Der var en knæk-lyd i knæet, hvilket jeg straks gjorde opmærksom på ved at sige, ”mit knæ er gået af led”. Men den betjent, der lænede sig op ad mit ben, gjorde ikke mine til at stoppe med det.

- Politibetjentene tog mine hænder om på ryggen og gav mig håndjern på. Derefter løftede de mig op, så jeg sad på jorden. De troede jeg var bankrøver, gerningsmand eller en mistænkt, da de stoppet mig.

Jeg gjorde som jeg fik besked på
- Jeg gjorde på intet tidspunkt modstand og opførte mig på intet tidspunkt aggressivt eller ubehageligt.

- Da politibetjentene havde fundet mit kørekort og tjekket mig, tog de håndjernene af og flyttede min bil over på en parkeringsplads ved siden af Glyptoteket.

- Jeg spurgte, om de ville ringe efter en ambulance, da mit knæ nu var låst i 90 graders bøjning. Dette ville de ikke.

- De sagde, at jeg kunne tage en taxa hjem eller til skadestuen, men gjorde i øvrigt ikke noget for at hjælpe mig op fra fortovet eller for at få fat i en taxa.

- Betjentene kørte, og jeg sad tilbage  med et knæ, der var låst.

Politiet: Han var voldelig
Politiet har en ganske anden udlægning af sagen.

'Vi stiller os het uforstående...set i henhold til klagers kørsel, hans råbende og skrigende adfærd samt hans voldelige optræden under anholdelsen', lyder det blandt andet i politiets svar på hans klage.

De skriver endvidere, at han sparkede ud efter betjentene og at der blev givet slip på hans ben, så snart han gav udtryk for, at det gjorde ondt.

Hvis du var vidne til episoden kan du kontakte Waled direkte på hans Facebook – eller du kan sende en mail til harder@eb.dk

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen