Bartender så hans tatovering - og så blev han smidt ud

Tony synes han blev udsat for diskrimination, da han forleden blev bedt om at forlade en bar pga en tatovering

- Ja tak, så fik mine kammerater og jeg fri fra arbejde og tog på Vinstuen i Aarhus. Vi købte allesammen en øl.

- Jeg står i T-shirt og bestiller min først, men da der begynder at komme flere ind på vinstuen, kommer bartenderen ned (den samme som serverede mig øllen, som han glædeligt tog penge for) og fortæller, at jeg ikke er velkommen på vinstuen, da jeg har en synlig tatovering..

Fik lov til at drikke ud
- Han bad mig gå med det samme, men jeg sagde til ham, at jeg gerne ville drikke min øl først.

- Han tøvede lidt, og sagde til mig at jeg så også skulle gå med det samme den var drukket.

Se også: Først forbød de min kamphund, og nu min tattoo

Sådan skriver Tony H i en mail til nationen! om en episode han mener, er klar diskrimination. For selv om Vinstuen har et udførligt ordensreglement, der bl.a. beskriver forbud mod 'tumleri', armlægning, superliga-trøjer og tatoveringer på hænder, så synes Anthony, at bartenderen skulle have givet ham en chance. hans brev fortsætter nemlig sådan her: 

Blade, blomster og et kompas
- Jeg føler mig uretfærdigt behandlet, da han i første omgang så mig i T-shirt, da jeg købte øllen, hvorefter han sparker mig ud, da han ser min tatovering af et kompas og nogle blade og blomster..

 

Jeg er et ordentligt menneske
- Mine venner og jeg havde planlagt en hyggelig fyraftens øl eller to..

- Men det endte brat for mig, da jeg blev vist ud fra stedet, til trods for, at jeg er et ordentlig og respektfuldt menneske med både fuldtidsjob og en dejlig vennekreds, skriver Tony, der har sendt de her billeder af sine dejlige venner med.

Vinstuens ordensreglement er meget klart - og det sket jævnligt, at folk bliver bedt om at forlade stedet, hvis de bryder reglementet.

Men synes du det er diskrimination?

277 kommentarer
Vis kommentarer