Behtash angriber Tom: Du ved ikke hvordan det er at være muslim

I mandags fortalte Tom Andkjær, at der ikke er racisme i Danmark - kun uopdragne unge. Nu svarer Behtash igen - for han ved, at der er racisme

I mandags fortalte Tom Andkjær, at der ikke er racisme i Danmark - kun uopdragne unge. Hør mere her

- Racisme findes, ligesom der også findes mange etniske dansker som er imod RASICME!

- Og RACISME kan aldrig skyldes, at Hassan har været en idiot.

Du ved ikke hvordan det er at være muslim
Sådan siger Behtash 'Body-'B'east' i en video, der blev lagt på Facebook i går - en video, der er rettet direkte til Tom Andkjær, der siden i går har fået masser af ros for en video om, at der ikke findes racisme i Danmark - kun uopdragne unge mennesker, der gør folk vrede når de f.ex. springer over i køen.

Samfund Opsang til 'snothvalpe' går viralt: I ødelægger det for folk som mig!

Behtash - som du sikkert kender fra andre gode nationen!-debatter om f.ex. opdragelse og tørklæder - mener nemlig, at der er masser af racisme i Danmark:

Du kan ikke være i mine sko
- Du ved ikke, hvordan det er at være en muslim i Danmark.

- Du kan på ingen måder være i deres eller mine sko

- Du burde være den voksne og tænke, ja de sprang over, men Tom....det oplever jeg og andre hver dag, siger Betash i videoen:

Har Behtash en pointe? Kigger danskerne på muslimer 'med dårlige øjne'?

1 af 3 Tom (tv) mener at uopdragne unge med indvandrerbaggrund ødelægger det for andre unge. Behtash mener, det handler om meget andet end opdragelse. (Foto: Facebook)
2 af 3 
3 af 3 Tom (tv) mener at uopdragne unge med indvandrerbaggrund ødelægger det for andre unge. Behtash mener, det handler om meget andet end opdragelse. (Foto: Facebook)
419 kommentarer
Vis kommentarer