Annonce:
Annonce:

Behtash til Støjberg: Du ender med at konvertere til islam

Jo mere skræmme kampagne mod islam, der bliver kørt af medier og politiker - jo fastere bliver muslimer i troen, lyder det fra Behtash. Har han en pointe?

Annonce:
Følg nationen!

- De sidste 5-6 år har vi været præget af en psykisk terror via medierne og politikerne med deres skræmmebilleder af muslimer.

- De fremhæver de få og små dårlige eksempler kontra de mange gode muslimer vi har.

Skræmmekampagne har den omvendte effekt
Sådan skriver Behtash 'Body-'B'east' til nationen! om den måde debatten om islam foregår på. Og i videoen som foreløbig er set af 9000 mennesker fortæller han, at jo mere, der bliver snakket om islam - jo stærkere bliver muslimer i deres tro. Og jo flere vil konvertere til islam.  

- Skræmmekampagnerne har haft den omvendte effekt.

- Flere er blevet stærk troende muslimer, og nysgerrigheden har gjort flere til muslimer end der var.

Annonce:

Lad os nu bare leve side om side
- Gratis reklame for islam/Inger Støjberg er misforstået, hun 'elsker tilsyneladende islam, skriver Behtash, der opfordrer alle til at droppe alt hetz og leve side om side i et multikulturelt land og lære af hinandens gode værdier dansker som araber, som iraner, som tyrker og andre nationaliteter.

Hvad mener du? Har Behtash - som er kendt her på nationen! for debatindlæg om julehjælp, tørklæder og god opførsel i træningscentret - en pointe i at mere snak im islam betyder at flere bliver muslimer?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: