Bestyrelse truer trampolin-ejere: Fjern den eller flyt

Børnefamilier i bitter strid med boligbestyrelse i den norske by Drammen

Følg nationen!

- Uffda, hvad kan være værre end lyden af glade børn som leger?

- Det her er en af den slags sager, som kan forbavse mig igen og igen.

Mød dog hinanden på halvvejen
- Sæt en form for tidsbegrænsning på, find et sted, der er er lidt mere afsides og mød hinanden på halvvejen. Bare lad barneglæden leve.

75-årig fik nok: Angreb støjende børns trampolin med køkkenkniv

Sådan skriver Anne Hoftun Knudsen i en kommentar på dt.no, om den ballade en trampolin nogle handlekraftige forældre har indkøbt og installeret på en græsplæne i bebyggelsen Liejordet i den norske by Drammen.

Okay, hvis I tager den ind hver aften
Børnefamilierne havde i første omgang fået afslag fra bestyrelsen, der hverken ville betale eller tage ansvaret for en trampolin, men forældrene fik lov til at stille en op - hvis de fjernede den om aftenen, når børnene var færdige med at hoppe. Det viste sig dog at være for besværligt for forældrene, der købte en lås og et solidt sikkerhedsnet.

Og den skal være lille
Bestyrelsen synes dog ikke om forældrenes løsning, og sendte et brev med et krav om, at trampolinen skulle væk inden 12. juni, og at forældrene .- hvis de íkke rettede ind - kunne se frem til at tvangssalg af deres andelslejligheder. Formuleringen var at forældrene 'i yderste konsekvens pålægges at sælge deres andel'.

-Vi godkendte en lille trampolin, som kunne tages med ind, når den ikke var i brug, siger bebyggelsens bestyrelses formand Ronny Riis Thorstensen til dt.no, mens en af trampolinejerne siger, at hun aldrig vil flytte, og at der er masser af andre ting, er farlige for børn.

Du kan se billedet af trampolinen her - og så kan du skrive, hvad du mener om forældrene og bestyrelsen nedenfor.

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind