Betalte 1299 kroner for montering: Har ventet siden november på Power

Power beklager dybt. På grund af en kommunikationsfejl har det ældre ægtepar på Lolland ventet månedsvis på en montør. Men efter nationen! er gået ind i sagen, er der én på vej

- Mine forældre købte et stort TV hos Power i november. De betalte 9999 kr.

- Det blev så endelig leveret d. 3/12 – ved kantstenen.

- D 15/12 kom montøren så, men kunne ikke tilsluttet det, da der manglede et satellit stik.

Vi kunne sagtens få et med satellit-stik
- D.27/12 spørger vi i butikken om TV’et så  kan byttes til et med satellit stik, og det kan vi sagtens.

- Det blev så bestilt, og der er da også netop ankommet i torsdags d. 29/4.

- Men Power kan ikke sige noget om, hvornår montøren kommer.

De betalte for TV og montering i november - og fredag d. 7. maj, ser det ud til at blive virkelighed
De betalte for TV og montering i november - og fredag d. 7. maj, ser det ud til at blive virkelighed
 

Sådan indleder Pernille H et brev til nationen! om glæden ved at købe et nyt tv – og ærgrelsen over, at det nye TV efter seks måneder ikke er sat til. Pernille forældre er gamle – og hun bor flere hundrede kilometer væk – og hun håber, at hun med nationen!-hjælp nu kan råbe Power op. Powers kommentar til sagen kan du læse nedenfor – Pernilles brev fortsætter nemlig således:

Min forældre har været meget tålmodige
- Jeg synes mine gamle forældre har været meget tålmodige.

- Jeg har prøvet at hjælpe dem så meget jeg kan, både fra København og når jeg har været på besøg til jul påske og nu i store bededagsferien. De bor på Lolland.

- Jeg har chattet med i hvert fald 6 forskellige Power-medarbejdere, og har efterhånden ikke tal på antal telefon samtaler. jeg har haft med kundeservice.

- Vi har også forsøgt at besøge butikken 2 gange - mine forældre har endda været der en gang uden mig – men ingenting hjælper.

Men behandlingen?
- Hvordan kan det være, at Power udsætter kunder for sådan en behandling, skriver Pernille, og nationen! har spurgt Power, hvad de mener om forløbet – og om de vil svare på, hvornår Pernilles forældres får besøg af en montør, så de kan se TV. Og det vil de gerne:

- Vi kan kun beklage at der gået rod i ombytningen og montering af det andet TV og at vi ikke omgående er lykkedes med at rette op på fejlen.

Power: Vi har fundet en god løsning
- Der er tale om internt kommunikationsfejl fra POWERs side og det kan vi kun beklage dybt.

- Vi har sammen med Pernilles forældre fundet en god løsning og samtidigt har vi gennemgået forløbet internt for at undgå en lignende fejl i fremtiden, skriver Power til nationen!, og Pernille kan supplere med at montør har ringet og meddelt sin ankomst fredag mellem 12 og 16.