Bilen brød sammen: P-vagt nåede at give bøde før Falck kom

Skal biler, der er brudt sammen og derfor ikke kan køre, slippe for P-bøder?

Bil bryder sammen kl. 9.00. Falck henter den 10.40. Men P-vagt når at give en bøde for ulovlig parkering kl. 10.16. Er det fair?
Bil bryder sammen kl. 9.00. Falck henter den 10.40. Men P-vagt når at give en bøde for ulovlig parkering kl. 10.16. Er det fair?

- Cirka kl. 9 om morgenen d. 29/6 ringede min gravide kone mig op og fortalte, at hun holdt i Søborg på Shell-tanken Gladsaxe Møllevej/Sydbuen og at bilen ikke ville starte.

- Jeg kørte derud og vi prøvede at skubbe den i gang. Men intet hjalp - den var helt død.

Stillede den så Falck kunne hente den nemt
 - Vi fik skubbet den om bag ved tanken og parkerede den, så Falck nemt kunne hente den.

- Hele området var markeret med P tavler, så jeg tænkte, at hvis jeg lagde en seddel med mit navn i ruden, kunne de kontakte mig, hvis der skulle være problemer.

 

Sådan skriver Jesper J i en mail til nationen! om den store uretfærdighed han og konen mener, at de har været udsat for. For udover udgifterne til reparation af bilen, nåede en hurtig P-vagt lige at sætte en hilsen på bilen inden den blev hentet, og det synes Jesper er lige ondt nok. Hans brev fortsætter således:

- Kl cirka 11.30 ankommer Falck så med bilen til min arbejdsplads, og manden fortæller mig pænt, at jeg altså har fået en bøde. På trods af sedlen.

 

De vil ikke trække den tilbage
- Jeg har så været i dialog med parkeringsfirmaet og de vil ikke trække den tilbage, da jeg jo har holdt ulovligt.

 

- Jeg har spurgt om de mente, at det var bedre at skubbe den ud på de 2 trafikerede veje ved tanken, men det svarer de ikke på - jeg får bare at vide, at jeg skal betale og de har kigge på sagen.

Nå min seddel var ikke god nok
- Efterfølgende har jeg så snakket med deres områdechef og han siger så, at jeg kunne jo bare havde ringet og spurgt om det var ok, at jeg holdt der, nummeret står jo på skiltet.

- Hallo, var min seddel ikke god nok, slutter Jesper sit brev.

Jesper betaler nu bøden - i protest - men synes lige, at andre skal have at vide, hvor uretfærdigt han er blevet behandlet.

Har du også prøvet at få en bøde for en bil, der er brudt sammen?