Annonce:
Annonce:

Bliv kendt af 2 millioner: DR søger charmerende vejr-værter i alle former

DR opfordrer kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen som vært på vejret. Der er frist i morgen

For fem år siden kunne du se vejrudsigt her på ekstrabladet.dk. her er det vejrværten Sophie. Screenshot
For fem år siden kunne du se vejrudsigt her på ekstrabladet.dk. her er det vejrværten Sophie. Screenshot
Annonce:
Følg nationen!

- DR Vejrets vejrudsigter er noget af det mest sete, læste og lyttede, og nu søger vi vejrværter, der vil stå i spidsen for vores daglige vejrudsigter på tv, radio og web.

Nyder at være midtpunkt på en charmerende facon
Sådan lyder det i et jobopslag fra DRvejret, der søger folk til at lave præcise, nøgterne vejrudsigter i høj kvalitet fra klokken 6 om morgenen til klokken 22 om aftenen alle ugens syv dage. DR Vejrets værtskorps har mange forskellige baggrunde, uddannelser og kompetencer. Vi er 10 mand på holdet af journalister, geologer, en geograf, en skolelærer og landets bedste og mest erfarne tv-meteorologer, og derfor er der i princippet frit slag til at søge:

Bliver set eller hørt af to millioner hver dag
- Du har ikke nødvendigvis en uddannelse i meteorologi, men du ved formentlig allerede, hvilken vej et højtryk drejer på den nordlige halvkugle.
- Fremfor alt er du en passioneret fortæller, der nyder at tage ordet og være midtpunkt i en samtale på en ægte og charmerende facon.

- I vores radio- og tv-vejrudsigter når vi hver dag ud til to millioner lyttere og seere, skriver DR i opslaget som du kan se her. Når du søger skal vedhæfte en optagelse af dig selv i en oplæsersituation, så DR får et indtryk af om du fungerer på en skærm. Og siden skal du være klar til at lade dig teste ved en casting i Aarhus i maj måned.

Hvad tænker du? Kan du gøre det bedre end de nuværende vejrværter på DR?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: