Bliver Danmarks største: JYSK har overtaget Aldi'en og åbner med 'vild' nyhed

Viborgensere i hundredevis glæder sig og Lars Larsen dukker selv op når JYSK i Viborg åbner på 1700 kvadratmeter - med outlet - i Viborg.

JYSK har inddraget lokalerne fra den tidligere ALDI, så JYSK i Viborg Storcenter nu kan kalde sig intet mindre end Danmarks største JYSK-butik med knap 1.700 kvadratmeter butiksareal. her butikschef Mette i gang ved kassen. Foto: JYSK
JYSK har inddraget lokalerne fra den tidligere ALDI, så JYSK i Viborg Storcenter nu kan kalde sig intet mindre end Danmarks største JYSK-butik med knap 1.700 kvadratmeter butiksareal. her butikschef Mette i gang ved kassen. Foto: JYSK

- Sagde jo den var stor! .

Sådan skriver Jeppe G i en af de 62 kommentarer(det er mange), der er skrevet på MinbyViborgs Facebook-profil, der kan fortælle, at Danmarks største Jysk åbner i Viborg d. 28. september.

 

Det var det rummene var til
- Sensation for Viborg. Tillykke tillykke ven, skriver Botilde i sin kommentar, og Amanda J - som tydeligvis har holdt øje med den gamle Jysk, der udvider og inddrager den tidligere Aldi-butik, skriver:

- Det var jo DET, rummene var til!.

- Der er kaffe og kage fra kl.08 til kl.09 , skriver Miriam B i sin kommentar, og skal man dømme efter de cirka 300 likes - hvilket er ret mange på MinbyViborgs side - så bliver der kø.

Lars Larsen kommer iøvrigt selv forbi, når det, der altså bliver Danmarks største JYSK på i alt 1700 kvadratmeter åbner, og slår dørene op i Viborg den 28. september klokken 9.

200 tennisbolde - to af dem giver gevinst
Og butikschef Mette fortæller i en pressemeddelelse, at der er en nyskabelse i butikken.

- 150 kvadratmeter outlet, hvor kunderne kan gå på opdagelse og finde nogle helt vildt gode tilbud, siger Mette, der også lokker med 200 tennisbold med nøgler, der bliver delt ud til ed første 200 gæster/kunder.

To af nøglerne passer til de hængelåse, der er sat på hhv en elevationsseng og et dyne/pudesæt, så spænding bliver der også:

- Perfekt for en JYSK elsker, skriver Line G i sin kommentar, men hvad siger du?

Forstår du at MinbyViborgs Facebook-venner jubler - og skal du til åbning af Danmarks største JYSK - med outlet?

 

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 JYSK har inddraget lokalerne fra den tidligere ALDI, så JYSK i Viborg Storcenter nu kan kalde sig intet mindre end Danmarks største JYSK-butik med knap 1.700 kvadratmeter butiksareal. her butikschef Mette i gang ved kassen. Foto: JYSK
24 kommentarer
Vis kommentarer