- Efter at vi har fulgt debatten på Ekstra Bladet og de sociale medier i går og haft dialog med vores gæster har vi valgt at have to varianter af bacon på menuen.
- Dels vores kalvebacon som har en væsentlig mindre fedtprocent end traditionel bacon, og så den traditionelle svinebacon som jo er klar vinder i nationens! afstemning.
Kunde-chok: Cafe-kæde dropper svinebacon af hensyn til gæster
Vi lytter til gæsterne
Sådan lyder det i dag fra Cafe Vivaldis kædedirektør Anders Nicolaisen, der her til morgen har holdt et bacon- møde med den øvrige ledelse og besluttet at efterkomme Jeanette og andre grise-glade kunders ønske om at få 'rigtig' bacon i brunchen.
- Vi har i over 15 år lyttet til vores gæsters ønsker – det gør vi også nu.
Men kalvebacon er altså ret lækkert
- Derfor bringer vi svinebacon tilbage på menuen fra i dag, fortæller direktøren, der har kigget grundigt på den afstemning, som foreløbig 41.140 læsere har deltaget i - og som viser, at kalvebacon har 744 fans, mens grisebacon har 34.536 fans.
- Svinebacon kender de fleste mens kalvebacon er mere ukendt: Det er dansk kalvespidsbryst der er saltet og røget over bøgeflis – produceret specielt til os hos Danish Crown i Jylland. Vores kalvebacon har en fedtprocent på under 10% og dermed væsentligt under de normale 20-25% der er i svinebacon.
- På mange måder et produkt vi er rigtig stolte af at kunne servere.
Vi inviterer Jeanette på grisebacon med tilbehør
- Hvis jeg skal dømme efter den øgede aktivitet der har været omkring svinebacon de seneste 24 timer, så tænker jeg at vi med dette får endnu mere travlt på vores cafeer den næste tid.
- Jeg byder naturligvis også gerne Jeannette og hendes kæreste på en brunch - med svinebacon, siger direktøren, og Jeanette - der startede hele bacon-shit-stormen - glæder sig allerede.
Der skete en fejl under valideringen af din bruger.
Gå til Min profil eller prøv igen senere.