Boksefans raser: Det lignede 'Vild med dans'

Boksefans på nationen! og sociale medier raser efter bokse-kampen sent i aftes mellem Patrick Nielsen og Rudy Markussen

Ikke en bloddråbe ved lørdag nats boksebrag i Brøndby Hallen. (Foto: Jakob Jørgensen)
Ikke en bloddråbe ved lørdag nats boksebrag i Brøndby Hallen. (Foto: Jakob Jørgensen)

Lørdag nat blev spændingen udløst, da boksebraget mellem Rudy Markussen og Patrick Nielsen løb af stablen i en udsolgt Brøndby Hal.

Der var dog ifølge tv-seere slet ikke nok blodsudgydelser over kampen, som ellers var blevet markedsført under navnet 'ondt blod'. Allerede i tredje omgang måtte Rudy Markussen se sig besejret efter teknisk knockout.

Både på de sociale medier og blandt Ekstra Bladets nationen!-medlemmer fyger beskyldninger om aftalt spil, og stribevis af publikummer og betalende tv-seere føler sig ribbet.

'Boksning?!? 'Ondt Blod?!? Det lignede sguda mere Vild Med Dans...', skriver Deaththrash fra Ekstra Bladets nationen med reference til Albertslund-bokserens deltagelse i årets sæson af det populære danseprogram.

'Aftalt spil. Ingen af bokserne havde et rødt mærke i ansigtet. Det var mærkeligt, at de fik lov til at bryde og spænde ben og de faldt på røven. Rudy protesterer ikke, og alle de slyngler fra Patrick Nielsen... Det var en mærkelig kamp. Jeg ville hellere betale en P-bøde end de 500 kr til Sauerland', skriver Mads P.

Politiker: Bluffnummer
Nogle gæster havde betalt op mod 2500 kroner for at følge kampen fra ringside, mens kampen kostede 499 kroner at se på skærmen.

Heller ikke den socialdemokratiske folketingspolitiker Mattias Tesfaye er videre tilfreds med sit besøg i Brøndby Hallen og kalder kampen for et 'bluffnummer':

På nationen udbryder Chelsea-man: 'Plat og svindel - eneste vindere er Sauerland-brødrene', mens Henrik M. glæder sig over at have beholdt sine penge i lommen:

'Godt, man ikke betalte. Svært at tage nogle af de to 'boksere' alvorligt'.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kritiske røster på blandt andet Facebook over nattens boksekamp. (Skærmbillede Facebook)
Kritiske røster på blandt andet Facebook over nattens boksekamp. (Skærmbillede Facebook)
 

Madsen.Heino istemmer kritikken: 'Der røg lige 500 kroner til waoo + 250 til Ruby, jeg skifter sport. Godnat'.

Komiker: Købt og betalt
Komikeren Sebastian Dorset kræver i et opslag på Twitter sine penge tilbage og giver Team Sauerland det lidet flatterende øgenavn 'Svindlerland':

Ekstra Bladet har uden held forsøgt at fange promotor Kalle Sauerland for en kommentar til de mange sure opstød.

Til BT sagde han efter kampen:

- Det er bare boksning. Det kan jeg ikke gøre noget ved. Boksning er sjovt, fordi det er uforudsigeligt. Det handler også om hele opbygningen omkring det. Atmosfæren var fænomenal. Og jeg tror, at buhråbene primært var fra Rudy-fansene, som havde svært ved at acceptere det, sagde Sauerland, som mindes en omgang på kun 45 sekunder med Mike Tyson i bokseringen i Las Vegas.

Kræver penge tilbage fra Viasat
Også Viasat Danmark, som mod betaling udbød kampen, får klager:

'Eftersom at kampen har været tydeligt aftalt spil, så forventer jeg, at I tilbagebetaler mig min betaling. Er I til mobilepay eller kontonummer?', spørger Steffen på Facebook.

Søs fra Viasat Danmark er dog ikke klar til at overføre penge til den skuffede boksefan:

'Vi har ikke indflydelse på, hvad der foregår til arrangementet, vi tilbyder blot en løsning til, at man kan se det', svarer hun. 

Var det en god boksekamp - deltag i debatten herunder?

Under fredagens indvejning var tændingen høj, da Patrick Nielsen valgte at skubbe Rudy Markussen hårdt i brystet.

1 af 2 Kritiske røster på blandt andet Facebook over nattens boksekamp. (Skærmbillede Facebook)
2 af 2 Ikke en bloddråbe ved lørdag nats boksebrag i Brøndby Hallen. (Foto: Jakob Jørgensen)
98 kommentarer
Vis kommentarer