Borgerservice sendte 80-årig hjem: Han havde ikke bestilt tid

Jeg blev så hidsig, at jeg ikke kunne tale, fortæller 80-årige Vagn fra Fensmark, der skulle have fornyet sit kørekort på Borgerservice

- Det er bare så nemt. Har lægeattest og billede klar til fornyelse af kørekort.

- Går ind på kommunens hjemmeside. Der står, at der skal bestilles tid, hvis man vil have Borgerservice i Fensmark ( de har kun åbent mandag).

Kører til Næstved for at det ordnet, men...

- Der står ikke noget om tidsbestilling i Næstved, så jeg kører til Næstved og går til kassen og får besked på, at det kan jeg ikke få klaret uden tidsbestilling.

Sådan skriver 80-årige Vagn A fra Fensmark, en by der ligger 7 kilometer fra Næstved, om den kommunale service han fik da han forleden ville forny sit kørekort.

nationen Borgerservice sendte pensionist hjem 4 gange: Foto dur ikke

Vagn forsøgte at forklare personen bag skranken, at der altså ikke står noget om tidsbestilling på kommunens hjemmside, og efter en god gang 'jo der gør', 'nej der gør ej', er Vagn så hidsig, at han mister stemmen. Brevet fortsætter således:

Så siger de jeg lyver - og ikke kan læse
 - Altså først påstår de, at jeg lyver. Derefter kommer en ledende person, som påstår det samme.

- Sammen ser vi så på hjemmesiden og den ledende person indrømmer, at det må være en fejl, at det ikke står der, og det vil blive rettet.

Ih hvor er det kommunalt
- Ingen hjælp. Jeg står der til grin og kan så køre til Fensmark igen og vente 10 dage til der kan blive en ledig tid i borgerservice.

- Ih, hvor er det KOMMUNALT i Næstved.

- Der mangler virkelig service, den gik ikke i en privat virksomhed.

- Der hjalp man folk, hvis man havde lavet en fejl. Hvad sker der i kommunen, det må være dyrt at køre en virksomhed på denne måde, skriver Vagn, der også har sendt sit brev til chefen for Borgerservice, derbeklager,og forklarer sagen således:

KVIK-skranken kan ikke fikse kørekort

Forstår du at Vagn blev hidsig?

 

1 af 2 
2 af 2 
251 kommentarer
Vis kommentarer