Britisk, kritisk EU-kommentar får 93.899 likes: 899 downs

De officielle målinger viser at Ja-siden vinder folkeafstemningen om britisk EU-medlemskab. Men læser-kommentar viser, at der er meget stor modstand

- #BREXIT.

- Tag demokratiet tilbage. Tag friheden tilbage.

- Fortæl de ansigtsløse selvudnævnte EU-bureaukrater, at vi ikke har brug for dem.

1000 procent flere modstandere
Sådan skriver Dailymail-debattøren Limey ex-pat i en af de næsten 10.000 kommentarer, der er skrevet om den TV-debat den britiske EU-modstander Nigel Farange havde med premierminister James Cameron i går aftes.

 

Limeys kommentar udmærker sig ved at have fået mere end 90.000 likes - og mindre end 900 negative i løbet af de 14 timer, den har været on-line - og den voldsomme forskel på likes og downs, kunne tyde på at briterne vil stemme nej, d. 23. juni.

Se alle de 9859 kommentarer her.

I de officielle fører EU-tilhængerne
Omvendt fører den EU-positive kampagne i det gennemsnit af de officielle meningsmålinger, som avisen Financial Times har regnet sammen.

Avisen har taget de seneste syv meningsmålinger fra forskellige meningsmålingsinstitutter, smidt de to, der stak ud væk, og regnet gennemsnittet ud af de fem 'midtermålinger', hvor de nyeste får størst vægt.

Og dette seneste gennemsnit viser, at 45 procent vil stemme 'Ja' ved EU-afstemningen d. 23. juni, mens 43 procent vil stemme 'Nej'.

Hvad stoler du mest på? Net-afstemninger eller meningsmålinger fra rigtige meningsmålingsinsitutter?

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
31 kommentarer
Vis kommentarer