Brudgom: Plasticvåben i jysk bryllups-kortege 'var ikke meningen'

- Men fordi jeg er iraker, så ser folk anderledes på det, siger gommen om den heftige debat, bryllupsgæsternes plasticvåben har skabt. Har han en pointe?

Tusindvis af læsere har kommenteret en bryllupskortege på vej til et mellemøstligt bryllup i Esbjerg. (Arkivfoto: Lars Krabbe)
Tusindvis af læsere har kommenteret en bryllupskortege på vej til et mellemøstligt bryllup i Esbjerg. (Arkivfoto: Lars Krabbe)

- Spar os for offermentaliteten.

- Havde det været et dansk bryllup var alle endt i detentionen. Politidirektøren må fyres.

Har sagt det ikke var acceptabelt
- Det er endnu et ex. på, at man fra den side bevidst dækker over muslimsk kriminalitet.

Sådan skriver Sven BN på jv.dk om gommens forklaring på de plasticvåben, der i jubel og glæde blev stukekt ud af vinduerne på nogle af de 40 biler der lørdag deltog i en bryllupskortege i forbindelse med et bryllup i Esberg.

Hundrevis af læsere har kommenteret en bryllupskortege på vej til et mellemøstligt bryllup i Esbjerg. (Arkivfoto: Lars Krabbe) nationen Vild debat i Jylland: 25 biler på vej til mellemøstligt bryllup

Men fordi jeg er iraker ser folk anderledes på det
- Det var ikke meningen. Og det er slet ikke acceptabelt, og det har jeg også sagt til dem, siger gommen, der er født i Esbjerg af irakiske forældre til jv.dk. Men gommen siger også, at den heftige debat - mere end 300 kommentarer er det foreløbig blevet til til på jv.dk - skyldes, at han er iraker:

Siden hvornår har maskingeværviften været dansk?
- Hvis det var et dansk bryllup, så havde der ikke været noget, men fordi jeg er iraker, så ser folk anderledes på det, siger gommen til avisen - men som Sven B er også Michael K uenig:

- Havde det været et dansk bryllup, havde der ikke været problemer. - Siden hvornår er det blevet dansk tradition at køre i kortege med hornet i bund og vifte med maskingeværer?

- Ægte eller ej. Deraf reaktionen. Har intet med gommens nationalitet at gøre, skriver Michael.

Hvad mener du?
Ville du blive provokeret hvis glade gæster i kortege til en dansk bryllup viftede med plasticvåben ud af vinduerne?

163 kommentarer
Vis kommentarer