Brugte 60 mio på nyt fodboldstadion: Trist at frilufsbad nu må lukke

Hundredevis af Silkeborg-borgere er vrede over, at der var penge til et fodboldstadion, men ingen til friluftdbadet.

- I kan jo nok forstå, at det er meget bedre - og mere miljømæssigt forsvarligt - at bruge 60 mio kr på et tomt fodboldstadion.

- Hvor rygerne kan stå under halvtaget og ryge....og politikerne kan mødes hver anden søndag i VIP loungen og klappe sig selv på ryggen...

 

22 mand får motion hveranden søndag
Sådan skriver Jan N i den pt mest populære kommentar på Nordvestbadet i Silkeborgs Facebookside, til meldingen om, byens firluftsbad ikke åbner i år - og at der mangler i omegnen af 15 mio kroner, for at kunne sætte badet i stand.

Og Jan er ikke den eneste, der ærgrer sig over at kommunen har brugt 60 mio på et fodboldstadion, og nu ikke har penge til badet:

- Stadion til >100 mio til brug for 22 mand hver anden søndag (de 22 er de, som får motion og brænder kalorier af), hvor de >3.000 i svømmehallen alle får god motion.

Hvor er proportionerne?
- Hvor er proportionerne, spørger Claus P, og Jens M foreslår, at man simpelthen graver det nye stadion op og laver friluftsbad der:

- Silkeborg (SIF) ender jo alligevel i 2 division om få år, og da man har valgt at bruge mange mange penge på et åben stadion, kan man jo bruge det fornuftig som svømmebad, skriver Jens M.

Ak - endnu engang går det ud over borgerne
Anette L skriver:
- Hvor er det trist ;(

- Jeg har mange minder der.

Jette H skriver:
- Ak ak ak endnu engang går det udover rigtig mange silkeborg borgere, og på MJA.dk har 527 læsere svaret på spørgsmålet: Kommer du til at savne friluftsbadet? Og ja, det vil 65 procent gøre.

Men hvad siger du? Giver det mening, at kritisere et fodboldstadion byggeri, når der mangler penge til friluftsbadet?