Buchard hader twerker-piger: Skal de skide?

Twerker-bevægelserne minder mig om berusede festival piger, der gør sig klar til at besørge på åben græsmark i bedste campingstil, skriver Uffe Buchard i sin protest mod store røve.

- Endelig en der sagde det.

Sådan skriver Celina P. i sin kommentar til det angreb på twerker-trenden modemanden Uffe Buchard har laveret i magasinet Elle. Og Celina er ikke alene:

- Tak Uffe. På tiden nogen siger det, skriver Nikita S. og Trine D er også enig:

- Det er for sjovt skrevet, twerkende gigant numser bliver aldrig sofistikerede!

nationen 'Numsedamen' Trine lægger op til lir på TV2

En nougat mås på størrelse med Bornholm
Uffe Buchards indlæg 'Twerk min bare' har fået voldsomme 349 likes på Elle's Facebook-side. Han skriver bl.a. om den følelse en musikvideo med Nicky Minaj gav ham:

-  Synet af en nougatmås på størrelse med Bornholm fasttømret på en tøs af noget nær dværgvækst er i forvejen årsag nok til at kigge væk i beklemmelse.

Tror jeg hader twerker-piger
- Men Gud hjælpe mig om popoen ikke også twerker! Den dag spiste jeg ingen aftensmad, skriver Uffe, der dog også lige lange ud efter danske twerkere:

- Jeg tror, jeg hader piger, der twerker.

- Også de danske blege, der er begyndt at gøre det lige foran næsen på mig, når jeg tror, jeg skal have en glad aften på Sunday.

- Twerker-bevægelserne minder mig om berusede festival piger, der gør sig klar til at besørge på åben græsmark i bedste campingstil, skriver Uffe.

Hvad mener du? Er du også træt af twerk?
Og er du enig i twerking - med Uffes ord - kan ses som en 'insisterende manifestation af retten til at være fed og dermed samtidig legalisere modstanden over for alt, hvad der er ’normalt’ slankt'?

På Elle's facebook er der ikke kun ros og kindkys til Uffe for sin udladning. Mange skriver at røve i alle størrelser skal have lov til at danse som de vil. Og Marie Louise S. sender lige en botox-knytnæve afsted:

- Kvinder, der ønsker ekstra former (fx implantater i bryster, balder) er lige så frie til at vælge dette, som Uffe er til at udglatte rynker med injektionsbehandlinger.

- Synes ikke det er fair at dømme retten til det frie valg alle har over sin krop.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer