Chefens noter før festen: Hun knalder med hvemsomhelst

Cheferne var ude og spise og snakkede om, hvordan medarbejderne ville opføre sig til næste firmafest. Men de skulle ikke have taget noter

Kan en chef tillade sig at lave lister over medarbejdernes forventede opførsel før firmafesten?arkivfoto
Kan en chef tillade sig at lave lister over medarbejdernes forventede opførsel før firmafesten?arkivfoto

- 'Louise' knalder med hvemsomhelst.

- 'Anna' stikker tungen ind i en eller anden.

- 'Josefine' tager en fyr med hjem.

Sådan lød de noter om medarbejderne, en chef for et større svensk call-center, havde skrevet sammen med en gruppe øvrige ledere, da de havde været ude at spise. Chefgruppen havde snakket om en kommende firmafest, skriver aftonbladet.se, der kan vise den 3 A4-sider lange liste med anonymiserede navne. Sammen med en reaktion fra en af de ansatte:

Ked af at chefen skriver sådan
- Mange er oprørte og kede af det, og hvem ville ikke blive det, hvis ens chef skriver den slags, siger medarbejderen, der også kan fortælle, at arbejdsklimaet på call-centeret har været dårligt i lang tid.

- Der er høje krav, dårlige vilkår og mange af os medarbejdere har det skidt, siger den anonyme medarbejder, der dog glæder sig over, at chefen nu har sendt en undskyldning pr. mail til de ansatte. Den lyder således:

Det var dumdristigt - lad os komme videre
- Vi skrev om det vi troede ville ske. Og ved en middag efter festen, dukkede de her tragiske noter så op igen, hvor vi skrev hvad der virkeliog var sket.

- Undskyld til alle, der føler sig ramt - det var dumdristigt, og jeg håber at personale og firmaets øverste chefer kan finde ud af at lægge det her bag sig og komme videre, skriver den note-ansvarlgie hef.

Men hvad tænker du? Har dine chefer også lister - og synes du en undskyldning pr. mail er nok?

66 kommentarer
Vis kommentarer