Annonce:
Annonce:

Cherif: Skal Folketinget bombes før I fatter alvoren?

Cherif El-Ayouty kom til Danmark i 1968 - og elsker sit liv her. Men han synes politikerne er nogle svæklinge over for radikale muslismer

Annonce:
Følg nationen!

- Noget mørkt, som er i gang med at vokse sig stærkere, er imod vore demokratiske principper, vores værdier samt vores eksistens, og vi må kæmpe mod dette mørke med nye og stærkere midler, end vi tidligere har gjort.

- I over 20 år nægtede politikerne at lytte til dem, som kendte til islam og dens subkultur. Nu skal prisen betales - i blod! Men vores regeringer lukkede ørene, holdt den ene hånd for munden og den anden for øjnene.

Hør nu godt efter - vi er i krig
Sådan indleder Cherif El-Ayouty et læserbrev til Ekstra Bladet om den situation Danmark står i efter weekendens terroraktion - og om den terrorpakke, regeringen i går fremlagde. For lidt, for sent og for slapt er den korte version af brevet, som fortsætter således: 

- Hør nu godt efter: Vi er i krig. Åben og regulær krig.

Annonce:

- Det vi har oplevet indtil nu, er kun begyndelsen af langt værre grusomheder i Danmark. Vi kan ikke forsvare os selv.

- Vi er totalt blottet, fordi politikerne har lammet vort demokrati.

Soldater og PET må ingenting
- Når vores soldater sendes i kamp i udlandet, hindrer irrationelle restriktioner dem i deres indsats mod ritualmordere.

- Det samme problem bremser politiets - herunder også PET’s - arbejde på den indenlandske front. De kan ikke gå i krig med en arm bundet bag ryggen.

Vi er usikre på vores gade
- I stedet for den nuværende slaphed skal der erklæres krigstilstand i jagten på terrorister.

- Ja, det er en ekstraordinær og ubehagelig forholdsregel, som kan true demokratiske principper, men vi må først og fremmest bekæmpe fjenden.

- Vi er usikre på vores gader. Vores bevægelsesfrihed er alvorligt begrænset. Vi er bange for at sende vores børn ud i byen.

Ældre indvandrer til ung indvandrer: Derfor kan ingen lide dig

Annonce:

- Vi holder os tilbage fra at benytte vores ytringsfrihed. En håndfuldt rabiate indvandrere holder os som gidsler i vores eget land.

- Radikalisering kan ikke helbredes. Radikalisering skal udryddes.

- Mens vi kæmper fysisk mod terrorister, som er født i Danmark og ubemærket færdes frit blandt os og kan myrde tilfældige, skal vi samtidig fjerne terrorens årsag.

- Den er imamer, som opfordrer unge letpåvirkelige muslimer til at bruge vold - inklusive skydevåben - mod tilfældige danskere.

Dialog er utopi
- De baserer deres 'hjernevasknings-retorik på hvad der står i Koranen og Hadith.

- Når man ser, at tusinder af muslimer i fængsler og i deres ghettoer i Danmark, jubler hver gang de ser ISIS slagte en vesterlændinge, må vi erkende, at vi er i krig mod en  talstærk hær, der er udrustet med had og i mange tilfælde også våben mod os.

- At prøve med at dialoger med radikaliseret muslimer, deres forældre eller imamer - hvilket mange dansker tror er muligt - er simpelthen utopi.

Annonce:

Politikere og biskopper lever på en anden planet
- Jeg bliver rød i hoved hver gang jeg ser på fjernsynet en debat mellem kendte politikere som Claus Hjort Frederiksen og Henrik Sass Larsen under onsdagens debat på TV2 News, hvor de forventer at muslimske ekstremister er almindelig folk der tænker som os og kunne komme til forståelse.

- De tror at vi kan tale terroristerne til fornuft ved at fortælle dem, at deres metoder ikke er accepteret i Danmark og vi må insistere på, at de skal indrette sig efter vores kultur og leve regler. Disse politikere, Biskopper og en million lige tænkende danskere, lever i Shangri-La.

Nørrebro imam opfordrede til krig mod jøder dagen før terrorangreb

- Fornuft, logik, medborgerskab, national loyalitet, taknemlighed og kærlighed for livet bliver totalt fjernet med et slag af radikaliseret muslimer, når det kommer til at vælge mellem disse vestlige værdier og, hvad de har hørt fra deres imamer om islams hellig urørlighed.

Annonce:

Tag statsborgerskabet fra religiøse kriminelle
- Disse imamer er vores hovedfjender. Derfor kan vi ikke kæmpe mod disse med fornuft. Der skal introduceres nye love og regler med klar og utvetydig straf udmåling, der er lige så radikal som de radikale kræfter vi stå imod. Blandt disse, skal det være muligt at fratage statsborgerskab fra de religiøse baseret kriminelle og udvise dem for evigt.

Og giv PET 2 milliarder
Udover det, skal det årlig budget for PET og politiet tredobles, ja, tredobles. De næsten 800 millioner - et enegangs beløb - regering vil giv PET og politiet, er en dråbe i havet. Danskerne har intet imod at betale den rigtig pris for at genskabe den fredelige orden og velstand, de har bygget op i gennem mange generationer, og som nu trues med undergang.

Men skal Folketinget sprænges i luften?
- Jeg spørger alle vores politikere: Hvad skal der til for at I vågner op og erkender, at vi er i krig her i Danmark? Hvornår vil I begynde at håndtere situationen alvorligt? Skal Folketinget sprænges i luften? - Det er jeres ansvar at sikre vores eksistens og give os  tryghed på gaden tilbage. I skal begynde med at udvise de imamer, der udspreder had og opfordrer til krig mod danskerne!

- Je suis Danmark, slutter Cherif, men hvad siger du?

Er du tilfreds med den terrorpakke, regeringen fremlagde i går - eller tror du der skal andre og hårdere metoder til?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: