Claus finder smuthul: Sådan slipper du for 225 timers-reglen

Claus har en ide som handler om at hjælpe alle dem, der nu skal arbejde 225 timer pr år, for at beholde arbejdsløshedsunderstøttelsen/kontanthjælpenN

Følg nationen!

- De aktivitetsparate borgere er parkeret på kontanthjælp med henblik på at få en afklaring til enten førtidspension, fleksjob eller andet. Det tager typisk 3-5 år at blive afklaret.

Burde være i ressourceforløb
- Disse borgere burde slet ikke være på kontanthjælp, men i ressourceforløb, men selv det tager lang tid af få bevilliget, alt imens de er på kontanthjælp.

Sådan indleder Claus Kongstedt Meyer en mail til nationen! om den 225-timers regel med indbygget kontanthjælpsloft, der i dag skal vedtages i Folketinget.

Minister: Kontanthjælpsmodtagere har godt af at arbejde

Claus synes både reglerne og loftet er en forfærdelige konstruktion, der kun handler om at pine og plage de svage borgere. Og han har en ide til, hvordan man kan smyge sig uden om den... hans brev forsætter derfor således:

Loven vil gøre livet ulideligt for mange
- Hvorfor stiller man krav om at syge borgere, der er under afklaring og som ikke KAN arbejde, skal arbejde 225 timer om året for at opretholde deres kontanthjælp?

- Det er en udansk ting, at man vedtager en lov, der med sikkerhed vil gøre livet ulideligt for så mange mennesker som muligt, vi er IKKE i USA.

- Først lægger de et kontanthjælpsloft, som IKKE skaber jobs, til de langtidsledige. Man indfører en ekstra STRAF, ved at tage mellem 12.000 kr. til 162.000 kr. om året EKSTRA, fra folk uden de 225 timer. 

Vi kan aftale hvad du skal lave i 225 timer
- Det loft SKAL stoppes inden det får konsekvenser.

- Ikke kun for de berørte familier, men i særdeleshed også resten af samfundet, for det ender med at blive et samfundsproblem af dimensioner, når de vedtager loven OG fratager SÅ mange menneskers levegrundlag, skriver Claus, der vil opfordre folk, der gerne vil slippe for 225 timers-reglen til at melde sig ind i hans partiforening NyVision.dk for 200 kr om måneden:

Men egentlig burde staten garantere job
- Så alt efter, hvad vi aftaler med 'medlemmet', at de skal lave af opgaver, kan de faktisk komme til at tjene på hele dette kontanthjælpscirkus, skriver Claus, der mener at politikerne burde udstede en 225-timers jobgaranti til kontanthjælpsmodtagere.

Hvad tror du? Kan du finde på at betale 200 kr pr måned for at slippe for 225 timers reglen?

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+