Annonce:
Annonce:

Curling-børn stinker: Opdraget til at skide på andre og tisse på gaden

Københavns Politis foreløbige opgørelse viser, at der er udskrevet 24 tissebøder til anslået 165.000 Distortion-deltagere. Det for få, synes 20.000 læsere

Annonce:
Følg nationen!

- Man kan sætte alle de toiletter op.

- Men hvis curling børnene ikke er opdraget til at tænke på andre end dem selv, så bliver det svært at overbevise dem anderledes....

Tør politiet ikke gøre noget?
Sådan skriver Lars D på Ekstra Bladets Facebook i en af de cirka 250 kommentarer, der er kommet til de videofilm, den vrede Nørrebro-borger Jesper H optager af tissende Distortion-deltagere. Og Lars er ikke den eneste, der bruger ordet 'curling', om dem, der tisser på gaden:

- Det er som om politiet ikke tør skride ind over for den curling-generation, der opdraget til at skide på andre.

Annonce:

- De pisser hvor det passer dem, og så må vi andre bare leve med stanken, skriver Gitte V på nationen!, og Københavns Politi bekræfter da også her til morgen over for nationen!, at der på Distortions andendag kun blev udskrevet 11 tissebøder til de anslået 85.000 festdeltagere.

Udeluk dem fra festen
Tallet er foreløbigt, men set i forhold til at der på førstedagen blev udskrevet 13 tissebøder til cirka 80.000 festende, så vokser det nok ikke så voldsomt. Og det synes Janus B er for ringe:

- Politi i aktion. De skal alle straffes - og udelukkes fra Distortion.

- De skal selv betale for deres svineri, skriver Janus og det samme mener et solidt flertal af de 26637 læsere, der har deltaget i afstemningen om tissebøder.

I Aalborg udskrev politiet tissebøder på 225.000 kroner, da cirka 50.000 holdt karneval i byens gader sidste år, og i et svar fra Københavns Politiss juridiske chefkonsulent til en borger, der ville høre om politiets tanker tissebødestrategien til Distortion 2017, fremgår det at der er vigtigere opgaver:

Annonce:

Urinering kan vige for vigtigere opgaver
- Det kan oplyses, at Københavns Politi altid må foretage en løbende prioritering af de foreliggende opgaver sammenholdt med det disponible mandskab på et givent tidspunkt, og at håndhævelse af ordensbekendtgørelsens § 3, stk. 1, i relation til urinering i gaden under afholdelsen af Distortion 2017 ligeledes vil indgå i denne prioritering af ressourcerne.

- Forhold af den nævnte karakter kan undertiden blive tilsidesat til fordel for mere alvorlig kriminalitet, således at det ikke altid vil være muligt at håndhæve ordensbekendtgørelsen i forhold til urinering i gaden under afholdelsen af Distorition 2017, skriver Københavns Politi.

Karneval i Aalborg: Bøder for over 225.000 for at tisse på gaden

Men hvad tænker du? Er jyder bedre opdraget end københavnere?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: