Danmarks grimmeste pølsevogn: Derfor er Pølsemand Tung trist

Horsens midtby skal forskønnes for 60 millioner kroner, og derfor skal pølsevognen på Torvet væk

I 13 år har Tung solgt pølser fra sin pølsevogn, men nu passer den ikke ind i byens nye 'designslinje'. Og Tung ved ikke, hvad fremtiden bringer.
I 13 år har Tung solgt pølser fra sin pølsevogn, men nu passer den ikke ind i byens nye 'designslinje'. Og Tung ved ikke, hvad fremtiden bringer.

- Den irriterer vel en eller anden tumpe i kommunen som gerne vil gøre sig selv udødelig.

- Ak ja, bare se på København som flyder over med nyopførte 'Øjenbæer' !

Folk kan ikke forstå det
Sådan skriver Poul- Erik i en af de hundredvis af kommentarer der er skrevet på Facebook om pølsemand Tungs pølsevogn på Torvet i Horsens, der - som led i en 60 millioner kroner dyr byfornyelse af centrum - skal rives ned og erstattes af en arkitekttegnet madbod, der kommer til at passe ind i den nye 'designlinje', som skal lokke flere mennesker til Horsens midtby.

 

- Folk kan ikke forstå, hvorfor den ikke må være her.

- Der er mange her i Horsens, der er kommet her i mange år, og som har en kærlighed til den her pølsevogn.

- De kan simpelthen ikke forstå det, siger ejeren af pølsevognen Tung Nguyen til TV2 Østjylland, og til nationen! siger han, at han er meget nervøs for sin fremtid.

- Jeg ved ikke hvad jeg skal leve af, hvis det sker.

Tung har haft pølsevognen i 13 år, men lejekontrakten på placeringen udløb sidste år, så kommunen har retten på sin side, men hvad siger du?

Vi vil skabe et miljø der kan trække flere mennesker til
Direktør Jens Heslop fra Teknik og Miljø i Horsens Kommune fortæller til TVSyd, at det ikke kun handler om pølsevogne:

- Det handler også om at skabe et miljø, der vil trække flere mennesker til og i sidste ende give en højere omsætning til alle, siger han, og åbner for at Tung kan komme med ideer til udformning og indretning af en ny arkitekttegnet madbod, der kommer til at passe ind i Horsens' designlinje. ligesom han eventuelt kan leje sig ind i den nye madbod.

Men hvad siger du?

 

 

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 I 13 år har Tung solgt pølser fra sin pølsevogn, men nu passer den ikke ind i byens nye 'designslinje'. Og Tung ved ikke, hvad fremtiden bringer.
145 kommentarer
Vis kommentarer