Danmarks hurtigste p-bøde: Nu er der nyt

Scan-Park holdt i flere omgange fast i, at Leif skulle betale en bøde for at forlade sin bil i 20 sekunder, da han skulle hente kone og svigermor i lufthavnen en sen marts-aften. Nu har lufthavnen talt med Scan-Park

Demærk observationstid - fra 2020 til 2020.
Demærk observationstid - fra 2020 til 2020.

- Vi har haft kontakt til Scan-Park, og selvom afgiften er udstedt korrekt efter reglerne, så er vi blevet enige med dem om, at der efter sagens omstændigheder bør udvises konduite.

- Derfor er afgiften i den konkrete sag blevet annulleret.

De kunne ikke se mig
Sådan skiver Københavns Lufthavne i en mail til nationen! fredag morgen om den bøde Leif S fra Aarhus fik i marts måned, da han skulle hente sin kone og udmattede svigermor i Kastrup Lufthavn. Deres ankomst var ti timer forsinket pga. af coronainspektion i Polen, og Leif havde kørt hele vejen fra Aarhus for at hente dem, da de to damer ikke syntes, en togtur til Aarhus på det tidspunkt var særlig fornuftigt.

Jeg løber over kørebanen og vinker
- Vi aftaler så, at jeg skal samle dem op i 'fly an kiss' ved terminal 2, og jeg skal ringe kort før jeg kommer med bilen fra Aarhus, så de kan gå ud og stå klar.

- Desværre mister min mobil tlf. strømmen lige før jeg når lufthavnen, så da jeg kommer, står de inde i terminal 2, men kan ikke se mig da, det er mørkt.

- Jeg holder et lille stykke tid og vinker til dem, men de kan stadig ikke se mig, og da der ikke er biler bag mig og jeg holder i andet spor, beslutter jeg at løbe over kørebanen for at få opmærksomhed fra dem.

De ser mig - men p-vagten er allerede i gang
- Da de ser mig, løber jeg tilbage og ser p-vagten skynde sig at sætte bøden i viskerne.

- Hele situationen tager vel 20 sek., hvilket p-vagten faktisk giver mig ret i, fortalte Leif forleden på nationen!, og efter en voldsom debat - mere end 500 skrev kommentarer og 19522 deltog i en afstemning, som bakkede Leif  - kan han nu glæde  sig over, at bøden bliver annuleret.

- Det lyder fantastisk, skriver Leif i dag til nationen!

Nul p-bøder på fem uger
Tidligere på ugen kunne Ekstra Bladet fortælle, at Københavns Kommune ikke havde udskrevet en eneste bøde i fem coronauger, men hvad har du oplevet?

Choktal: Så mange p-bøder er der blevet uddelt under coronakrisen