Danskere på vej til grænsen: Vi er ikke racister, men...

120.000 læsere har deltaget i debatten om grænsekontrol. 69.000 vil lukke den for flygtninge

- Jeg er ikke racist, men vi er et lille land i forvejen, så hvorfor skal vi så have flere tusind ind.

Sådan skriver Nick F på Facebook i en kommentar til en demonstrationen for lukkede grænsen, 465 danskere foreløbig har tilmeldt sig.

 

Demonstrationen - som egentlig skulle have foregået d. 10 oktober - er rykket frem på grund af de seneste dages begivenheder - og starter i Kruså på lørdag kl. 13.00. Arrangøren Jesper S skriver således om baggrunden:

Se også: DF-vælger anklager Tulle: Du hyler på Facebook, men gør intet

- Vi har taget vores del af flygtningene, så meget at det ryster vores velfærdssystem.

Integrer dem der er her først
- Nu er det på tide at Saudi Arabien, Qatar, Oman og Kuwait får både pengepung og vilje frem og deltager i at huse deres muslimske brødre og søstre. 
- Lad os nu først se, om det er muligt for Danmark at integrere dem vi har, inden vi tager flere. Alt andet vil være totalt uansvarligt overfor danskerne og det er dog stadig vores land.

- Derfor arrangerer vi en demonstration ved grænsen som vi kalder Luk grænsen! for at synliggøre problemet for vores åbenbart tungnemme politikere.

Håber demonstrationen viser at vi er mange
- Vi har nu en ny regering der er valgt ind til at gøre noget ved det, så vi håber at vores demonstration kan være med til at vise, at der er mange danskere, der mener det samme som os, skriver Jesper S, der får opbakning af flertallet af de 120.000 læsere, der på ekstrabladet.dk har svaret på spørgsmål om lukket grænse.

 

 

Bliv hjemme - eller bliv til grin
Men selv om der er ganske mange, der altså synes de danske grænser skal lukkes, er der også mange, der synes det er fint som det er. På Facebook skriver Rikke F:
- Helt overflødig demonstration: Hvis man ulejliger sig med at se nyheder, vil man vide at flygtningene blot søger at komme igennem vort dejlige land. Så de kan komme til Sverige.

- De frygter at blive registreret her, for de vil ikke være her. Så slap helt af på lørdag, bliv hjemme eller bliv til grin, skriver Rikke F.

Hvad tror du? Kommer der nogen til Luk Grænsen demonstration på lørdag?

 

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
168 kommentarer
Vis kommentarer