Danskere raser efter omstridt video: Sikke noget svineri!

Politiets fotovogne skal fange fartbøllerne på de danske veje. Men hvad så, når politiet selv kører for stærkt? Efter Ekstra Bladet i går kunne vise en video af en lidt for hurtig kontrolvogn, har debatten kørt for fuldt blus

Se fotovognen her

Tirsdag kunne Ekstra Bladet bringe en video, der viste en af politiets fotovogne, som havde lidt for meget fart på i Tappernøje.

Videoen var filmet af en kilde, som ønsker at være anonym. Kilden sad på passagersædet og kørte med fra Tappernøje mod Dalby i Sydøstsjælland, da denne optog fotovognen.

Samfund TV: Her kører politiets fotovogn for stærkt
Videoen har fået debatten til at rase på de sociale medier, hvor flere brugere kan berette, at de har oplevet noget lignende.

- Jeg oplever ofte, at politiet kører meget for stærkt. En kammerat og jeg kom forbi en politibil der kørte minimum 70 i byen uden sirenen tændt, fortæller en Facebook-bruger.

Videoen får derudover også flere til at stille spørgsmålet, om fotovognene kan tage selfies.

Politiets nye ATK-biler kan måle bilisternes hastighed i tre vognbaner samtidigt. Foto: Mogens Flindt Krimi Bødebil tjente to millioner på fem timer

Danmark vs England. Hvilken fotovogn synes du bedst om? Læserfoto nationen I Danmark skal fotovogne 'fange folk': Men ikke her

Et spørgsmål, som de fleste brugere tvivler på, og som kan få flere danskere op i det røde felt, er, hvorvidt politiet selv må overskride hastighedsbegrænsningerne.

- Han burde få klip i kørekortet og få en bøde, eller hovsa slipper han nu, fordi han er fra ordensmagten som altid?, spørger en af brugerne på Facebook, imens en anden fortsætter:

- Det værste svineri. Det skal have alvorlige konsekvenser, når myndighederne overtræder loven, de er et forbillede for hele vores land. Det er simpelthen lige til at lukke op og skide i!

Du kan gense videoen i klippet over artiklen!

Samfund TV: Politiets nye spioner: Sådan gemmer de sig for fartbøllerne  

196 kommentarer
Vis kommentarer