De 86 mio beviser vi ikke er racister: Se hvor lidt Sverige giver

Danskerne vil gerne hjælpe folk i nød, skriver flere på nationen! Og Anders undrer sig over at Sverige kun har samlet 27 mio ind.

- Det er en kæmpe sejr for Danmark og danskerne!

- Vi har vist alle, at vi er IKKE et racistisk folkefærd og vi står ved de danske dyder og værdier, der består i at vi hjælper mennesker i nød!

- Vi er humanister og vi værner om Danmark og danske værdier!

Kåre Quist og Cecilie Beck er værter for programmet. Husk at sende til 1234 og ikke 1224, hvis du vil støtte de syriske flygtninge (Foto: Mogens Flindt) TV Syrien-indsamling blev en stor succes

Havde regnet med 5 mio
Sådan skriver nationens! Gnosis i en af de mere end 400 kommentarer, søndag aftens TV-indsamling har fået. nationens Hedo er også glad for resultatet, der er langt over det han havde forventet:

- Jeg havde ikke skudt Danmark til at bidrage med mere en 5 millioner.

- Men det er gået over forventningerne og jeg vil gerne sige tak til alle de dansker, der støttede en sag hvor mange andre ikke gjode. I vil ikke blive glemt, dejlige mennesker <3.

- Og til alle jer negative  - I ved hvad der venter jer for enden af livet :), skriver Hedo.

nationen Frelsens Hær sure på DR og TV2: Samler ind til hjemløse på søndag

Vi er et af de lande der giver mest
Rene J. synes de 86 millioner er et OK resultat, men så gerne at de øvrige EU-lande gav et beløb, der modsvarede danskernes pr. Indbygger.

- Det ville batte meget mere. Vi er af de lande, der giver mest i kr og ører og så nu også 86 mill.

- Latterligt. De andre EU- lande skal bare vågne op i stedet for, skriver Robert og Anders J har sendt et link til Svensk TVs indsamling, der i løbet af en måned har samlet 27,3 mio svenske kroner ind til menneske på flugt. 

Sjovt at svenskerne ikke har givet mere
- Sjovt at svenskerne - som har så travlt med at kritisere Danmark - ikke selv kan komme til lommerne, skriver Anders.

De 27,3 mio bliver dog nok til væsentligt mere når en række svenske musikere giver støttekoncert på næste tirsdag i Globen i Stockholm.

Men hvad mener du de 86 millioner kroner viser eller beviser?