Annonce:
Annonce:

Derfor blev 9-årig mobbet ud: Hun er lyshåret, det gør det spændende

En mobbesag fra den svenske by Eskilstuna har skabt stor debat. For igen er det offeret, der må skifte skole, mens mobberne bliver

Annonce:
Følg nationen!

– Skolepersonalet forklarede os, at vores datter jo er lyshåret og sød og at hun derfor er spændende at give sig i lag med.

- Og fordi hun ikke bare lægger sig ned, så var det jo bare end sjovere for dem.

Sådan siger moren til den ni-årige pige, der i sidste uge anmeldte at hun var mobbet ud af sin folkeskole i den svenske by Eskilstuna, til SVT Sörmland

Havde fortalt at hun blev kaldt fisse og luder
Hun, altså moren, havde sammen med pigens far, gennem længere tid fortalt skolen, om deres datters hverdag. En hverdag præget af af en gruppe drenge råbte 'fisse' og 'luder' efter hende, forfulgte hende, og stjal hendes tøj og skolesager.

Men da pigen fik hevet sine bukser ned i skolens spisesal, blev det for meget, og forældrene valgte at tage hende ud af skolen. En af drengene blev bortvist i en periode, men er kommet tilbage. De andre går der også stadig.

Annonce:

Mor til 10-årig mobbeoffer græd: 217 MC'ere kom søn til hjælp

Skolen har ikke gjort nok
- Vores vurdering er, at skolen har gjort noget, men ikke nok.

- De har f.ex. ikke foretaget den nødvendige helhedsanalyse af de krænkende handlinger, siger Eskiltunas fungerende skolechef, Johan Lindeberg til SVT Sörmland, der nu undersøger sagen. Formålet er at ingen skal opleve den slags igen.

Men hvad siger du? I Danmark bliver det lige nu diskuteret om, skoler, hvor den slags foregår, skal have bøder, men hvad mener du?   Og hvad mener du om, at det er mobbeofret, der skifter skole, mens mobberne bliver?

Minister vil give grønt lys til mobbebøder til skoler Svend Erik Jørgensen Kan kun opfordre alle firmaer og institutioner til at lave småjobs. Selvfølgelig med overskrifterne forudsigelighed, meningsfuldhed og gensidighed.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Røveri, narko og drabforsøg

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:
Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: