Derfor er der 72 ledige stillinger: Mange vil ikke arbejde i Odense

Det er ikke mange uger siden, at Miljøstyrelsen slog 30 stillinger op og nu er der yderligere 70 ledige stillinger i Odense. Stillingerne er opstået blandt andet som følge af opsigelser i forbindelse med udflytningen fra København, skriver Fyens.dk

Miljøstyrelsen skal flytte fra Østerbro i København til Odense, og det har fået mange til at sige op. Arkivfoto
Miljøstyrelsen skal flytte fra Østerbro i København til Odense, og det har fået mange til at sige op. Arkivfoto

- Tid til at gøre lidt for miljøet - og cykle på arbejde? .

Sådan skriver Stig N til sin Facebook-ven Ralph J i en af de 20 reaktioner, opslaget om de ledige stillinger i Miljøstyrelsen, Odense, har fået på det lokale nyhedsmedie Fyens.dks profil.

Alle har været behjælpelige
Og med opslagets 57 delinger, og 78 likes, ser det ud til, at den store statslige arbejdsplads, der skal rykke fra København til Odense som led i regeringens plan 'Bedre Balance II - statslige arbejdspladser tættere på borgere og virksomheder', nok skal blive besat.

- Se Camilla, de kommer oven i købet til at ligge på Englandsgade , skriver Lotte K i en de andre kommentarer, og HR-chef i Miljøstyrelsen Astrid Jacobsen siger til avisen, at hun er optimistisk:

- Alle har været behjælpelige og imødekommende, og vi har mærket en stor interesse for vores jobs, siger Astrid Jacobsen, men hvad siger du?

Ansøgningsfrist 15. april
Der er ansøgningsfrist d. 15. april, og de ledige stillinger fordeler sig således: 

9 ledige stillinger indenfor blandt andet informationssikkerhed, systemforvaltning og dataområdet,

13 ledige jurist stillinger

20 ledige stillinger indenfor økonomi, HR og direktionsbetjening samt dygtige generalister til vores fagenheder.

30 ledige stillinger till fagpersoner med specialiseret viden og indsigt inden for Miljøstyrelsens naturvidenskabelige fagområder samt fagpersoner med en mere generel naturvidenskabelig baggrund.

Hvad siger du?

 

 

220 kommentarer
Vis kommentarer