Derfor har jyder ligget i kø foran burger-restaurant hele natten

De første kom kl. 21.00 i går aftes og nu er der lang kø foran den nye burgerrestaurant i Holstebro. Men hvor lang tid gider du bruge på at få gratis burgere?

01:06
Burgerkæden har for vane at putte lækre modeller i reklamer for burgere. Her, danske Nina Agdal

- Skal vi ned og ligge i kø i vores soveposer?! 

Sådan skrev Rune B på burgerkæden Carl's Jr.s Facebookside forleden til sin ven Jimmi i anledning af burgerkæden nu åbner i Holstebro. Og den var Jimmi sådan set klar på:

 - Haha havde faktisk tænkt tanken!

Haha, der lå fire i går aftes kl. 22.00
Og ifølge Bilka - som driver Carl's Jr. i Danmark - dukkede de første burger-glade Holstebro-borgere da også op ved 21-tiden i går aftes. Ventetiden på 13 timer bliver for de første 50 betalende gæter nemlig belønnet med 52 gratis burgere - en om ugen det næste år.

 

På Ekstra Bladets Facebook er det lige i omegnen af 690 personer, der har diskuteret det fornuftige i at bruge en nat foran en burger-restaurant. Og 121 af dem var faktisk parat, mens flertallet mener, at tiden kunne bruges bedre:

- Endnu et eksempel på, at nogle mennesker mangler noget at gå op i. 
- 'Hvad laver du?'. 'Jeg ligger foran en brugersnask for at få en gratis burger', skriver Christian H således i den pt mest populære kommentar, og Jeppe T skriver:

- Haha, der lå allerede 4 klar kl 10, da jeg var i Bilka efter arbejde :D

En af grundene til at folk ligger i kø er at de burgere, man kan få på Carl's tilsyneladende er bedre, end dem, der bliver solgt på McDonald's og Burger King. Ihvertfald hvis man skal tro afstemningen nedenfor som pt. 15292 læsere har deltaget i. En anden er, at Carl's Jr. belønner de folk, der gider ligger i kø:

52 gratis burgere til de 50 første gæster
- Er du en af de første 50 kunder som køber en menu, får du en gratis burger hver uge i et helt år!, skrev Bilka Holstebro nemlig i går åå Facebook og til nationen! oplyser Dansk Supermarked - som står for driften af Carl's Jr. i Danmark, at restauranten i Holstebro bliver den syvende.

Nina Agdal er ikke den eneste smækre kvinde, de har haft i reklamerne. Charlotte McKinney fik således stor opmærksomhed for denne

Der er en Carl’s Jr. restaurant i henholdsvis Næstved, Vejle, Kolding, Skalborg, Tilst og Odense – og fra i morgen også i Holstebro. Udover åbningen i Holstebro åbner Carl’s Jr. i løbet af 2017 i blandt andet Aarhus (Storcenter Nord), Hundige og Rødovre.

Der er 89 McDonald's, 31 Burger King og snart 14 Carl's Jr.? Hvilken kæde tror du er størst om tre år?

Og hvad tænker du om, at folk venter foran en burgerrestaurant i op til 14 timer for at få 52 burgere gratis?

Hvor lægger du helst dine penge?

Ku' du finde på at ligge i kø for at få 52 gratis burgere?

Se resultat

Hvor lægger du helst dine penge?

Ku' du finde på at ligge i kø for at få 52 gratis burgere?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
1 af 2 
2 af 2 Burgere og hud. Carl's Jr. åbner sin syvende restaurant i Danmark i dag, og folk har ligget i kø i 13 timer. Foto: Splash/Dansk Supermarked
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i nationen!
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen