Derfor kom der så få til Trumps indsættelse: De var på arbejde

nationens! Lizette A har sin helt egen forklaring på det tilsyneladende sparsomme fremmøde til indsættelsen af Trump. Men mener du at pressen er for hård ved USAs nye præsident..

- Mon ikke de manglende deltagere blot passede deres arbejde, i stedet for at smadre byen?

Sådan skriver nationens! Lizette A i en af de mere end 5000 kommentarer, der foreløbig er skrevet om præsident Trumps indsættelses-fest i fredags - og antallet af deltagere.

Siden fredag, har store amerikanske medier afsløret Trump og hans forlængede arm, Sean Spicer, i at lyve hele fem gange. Foto: AP (Fotomanipulation Steffan Frandsen) Samfund - 23. jan. 2017 - kl. 08:37 Næsen vokser: Fire løgne på et døgn

Godt vi slipper for at høre om demonstranternes vold

For mens Trump siger, at der var mindst en million mennesker, der kom for at se ham, så kan billeder fra det internationale fotobureau AP vise, at Obamas indsættelse for 8 år siden tiltrak langt flere:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

- HA HA HA - disse forfærdelige løgne om antallet er deltagere er jo BREAKING NEWS !

. Godt vi slipper for at høre om alle rødfacisternes demonstrationer og voldelige fremfærd under indsættelsen, det er jo ligegyldige nyheder, skriver nationens!-debattøren BlaBla3, og på Ekstra Bladets Facebook er mange læsere trætte af de Trump-kritiske artikler:

Bullshit-journalistik

Men hvad mener du du? Er pressen for hård ved Trump?

1 af 5 
2 af 5 
3 af 5 
4 af 5 
5 af 5 
184 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere