Derfor snittede Fakta 150 bolde i stykker

En skralder gjorde store øjne, da der lå 150 bolde i affaldscontaineren bag Fakta i Hørve. Fakta siger, at de var usælgelige og fyldte for meget

- Nu er den gal igen.

- Og denne gang handler det om legetøj. Helt præcist handler det om 150 bolde af forskellige mærker og størrelser, som er ødelagt med hobby-knive.

- Jeg er dybt rystet over, at vi gang på gang hører Coop sige, at de vil være fremtidens fødevarevirksomhed, som tænker på miljø, klima og ansvarlighed.

Gammeldags måde at drive virksomhed på
Sådan skriver superskralder Fabian V. til nationen! om et fund, han gjorde i sidste uge i affaldscontaineren bag Fakta i Hørve. Du kender sandsynligvis Fabian fra skralder-fund som 100 flasker Heinz i container: Alle er velkomne og Piger fik chok: Gik om bag Sportmaster, og i dag står han så klar foran Coops hovedkontor for at vise dem de varer, der forleden blev smidt ud. Nationen! har bedt Fakta/Coop om at svare på, hvorfor de mange bolde skulle ødelægges, og deres svar kan du læse nedenfor. Fabians brev fortsætter nemlig således:

- Der er intet ansvarligt i at betale sine medarbejdere løn for at ødelægge de varer, man ikke kan få solgt.

-Det er kun dårlig moral og en meget gammel dags måde af drive virksomhed på.

-Jeg vil derfor igen gå ind til Coops hovedkontor i dag og kaste boldene tilbage i hovedet på dem.

-Det skal sende et budskab om, at det er total uacceptabelt og noget værre miljø svineri at destruerer varer, når der er mennesker, der kunne bruge disse gode varer, om ikke andet skoler, børnehaver og fritidshjem, skriver Fabian, men Coop mener ikke, at de omtalte bolde kunne sælges. Og så fyldte de også for meget.

For dårlige til at forære væk
- Boldene blev kasseret, fordi de var gamle, usælgelige og i en stand, så vi ikke ville være bekendt at forære dem væk.

- De blev sprættet op for at få det sidste luft ud af dem, så de kunne være i containeren, skriver Coop, men hvad tænker du?