Desperat model: I må være onde, bare I siger hvad jeg fejler

28-årige Shamira W håber, at du kan hjælpe hende, for systemet kan ikke fortælle hende, hvorfor hun får sin anfald

Se Shamira få et af sine mystiske anfald

- Jeg vil gerne vise en video af mig, hvor jeg har et af mine anfald.

- Jeg har dem rigtig tit, og har efterhånden levet med de i mange år.

- Min familie og jeg har prøvet at få hjælp igennem hospitalet, psykiatrien, neurologer og egen læge..

- Og stadig har vi aldrig fået hjælp.

Folk har været onde ved i 14 år
Sådan skriver 28-årige Shamira W i en mail til nationen! Shamira håber nemlig, at der et eller andet sted i Danmark sidder en person, der kan fortælle hende, og hendes efterhånden hårdt prøvede familie, hvad der gør at hun får sin mystiske anfald.

Shamira er med på, at tonen på nationen! godt kan være grov, men hun er helt forberedt på kommentarer om, at hun bare skaber sig, og søger opmærksomhed. Dem har hun hørt på siden hun var fjorten, og nu søger hun jo faktisk opmærksomhed. Hendes brev fortsætter derfor således:

Efterladt på gulvet
- I flere tilfælde er jeg blevet efterladt på et hårdt gulv i denne tilstand, ligget i en hospitals seng i 6 timer før min mor gav mig en pille i hemmelighed.

- Er altid blevet sendt hjem, uden nogen udredning, og vi har prøvet at få en diagnose på det, men aldrig blevet taget alvorligt nok til at nogen tog sagen op.

- Det vil sige, at jeg som 28-årig, nu er afhængig af at der er nogen hos mig 24/7, hvis jeg vil undgå at lægge alene i mange timer i de her kramper og lide indtil nogen finder mig.

- Jeg syntes det er en skandale at systemet ikke føler, jeg har behov for hjælp. Danmark skulle være et godt sted at bo i forhold til vores sundhedsvæsen, og det er heller ikke forkert, men jeg er en dem som bliver overset, og efterladt, fordi ingen tør at tage sagen op, skriver Shamira, der er på førtidspension, og laver lidt hobbyarbejde som model:

Der er ikke noget at sige til, at Shamira kan få arbejde som model. (Privatvideo)

Du kan se et Shamira anfald i videoklippet oven for. Shamira beskriver et anfald sådan her:

 

Det starter med at når jeg vågner og er godt klar over hvad der foregår omkring mig, men når jeg prøver at lave bevægelsen til at sætte mig op er jeg lammet.

Jeg prøver at råbe til min kæreste for hjælp men ingen lyd kommer ud. Så kommer følelsen af at min krop langsomt fryser til is, og jeg ser min egen ben og hænder begynder at folde sig sammen i en krampe.

Flere gange er jeg begyndt at twiste i nakke og ryg, nogen gange har jeg endda fået twistet nakken så meget rundt at jeg ligger med hovedet ned i puden og kan ikke trække vejret. 

Det er her det hele begynder at blive tåget, jeg falder ind og ud af bevidsthed, næste gang jeg åbner øjnene står der mennesker omkring mig og spørger om ting, noget af det forstår jeg, noget gør jeg ikke, men jeg kan ikke svare dem, fordi ligemeget hvor meget jeg prøver, så kan jeg ikke sige noget. Nogengange er jeg vågnet op og ikke anet hvor jeg var henne, været forvirret om hvem jeg er, og hvem min familie er.

Som regel er jeg påvirket af sådan et anfald hele dagen, både med smerter, og forvirring, some tider forstuver jeg fingre og håndled.

 

Har du et bud på Shamiras sygdom, så skriv det i kommentarerne som hun vil læse grundigt. Du kan også maile her, hvis du ikke vil skrive det så andre kan se det.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
208 kommentarer
Vis kommentarer