Det ikke Papes skyld at hans mand bryder dansk lov, men ....

Er Pape ansvarlig får sin mands spirituskørsel? Selvfølgelig ikke, skriver Thømming fra Payback Danmark og roser pressen for ikke at gå ned af den vej. Men hvorfor skal partnere til MC klubmedlemmer så registreres som 'rocker-relaterede?

- Er Pape ansvarlig får sin mands spirituskørsel?...

- Selvfølgeligt ikke!... og ros til pressen for ikke at gå ned af den vej, hvilket leder til spørgsmålet… hvorfor skal partnere til MC-klubmedlemmer registreres som 'rocker-relaterede'?

124 MC-klubber raser: Definér lige 'rocker-relateret'

Vi i MC-miljøet lever med fordomme
Sådan indleder Thømming fra Payback Danmark et brev til nationen! om at nogen bliver straffet for andres gerninger. Det er ikke første gang i Thømming bringer emnet til torvs, men som du kan læse, så mener han at jusitisministerens mands sprutkørsel er en god anledning til at tage debatten igen. hans brev - som du meget gerne må dele til alle de MC'ere og MC'ernes kærester, familier og venner du kender - fortsætter nemlig således:

- Der er ingen tvivl om at dette (mandens spritkørsel) vil smitte af på Papes politiske liv, det kan ikke undgåes, når ens nærmeste træder ved siden af.

- På samme måde som vi i MC-miljøet lever med fordommene hos uvidende mennesker, som tror på alt de hører.

Hvis du er partner bliver du registreret
- Den store forskel her er, at vi bliver holdt juridisk kollektive ansvarlige, forstået på den måde, at man kan i Danmark dømmes, uden andre beviser end tilhørsforhold.

- Hvis du er partner med et medlem af en MC klub, bliver du registreret som 'rocker-relateret', hvilket kan have store konsekvenser for dit arbejde, din familie, samt kontakt med det offentlige.

 

- Vi - i Payback Danmark - kender således til mange sager, hvor mennesker med ren straffeattest bliver chikaneret på denne måde.

Og så kan man f.ex. ikke rejse til USA
- En registrering kan f. eks, betyde indrejseforbud i USA, da du ikke kan få visum som 'rocker-relateret'.

- Det kan også betyde for vores partnere, at de ikke kan sikkerhedsgodkendes til et bestemt stykke arbejde, og der er også eksempler på, at man ikke har kunne få fornyet sin sikkerhedsgodkendelse, og derfor har mistet sit arbejde.

- Hvilket ikke burde foregår i en retsstat... og det er vel det vi kalder Danmark?...

- Ja, vi har sågar set hustruer blive stoppet i ankomsten, og sat på en flyver hjem fra Island, fordi de var partnere med 'rockere' og derfor 'rocker-relaterede'...

- De var alle ustraffede, deres eneste forbrydelse var at de elsker en med rygmærke...

Vil ikke dømmes for andres fejltrin
- Er det rimeligt at vores nærmestes handlinger smitter af på os?... ja, det kan man nok ikke komme helt udenom.

- Jeg har bestemt heller ikke noget imod at stå skulder ved skulder, med mine nærmeste, når de træder ved siden af, men dømmes for andre menneskers fejltrin, eller deres medlemskab af en lovlig dansk forening...nej tak.

- Selvfølgeligt er det ikke Papes skyld, at hans mand bryder dansk lov… selvom det er rimeligt dumt, når man er gift med landets justitsminister, men skal Pape dømmes som vi andre ville blive, så ville han miste sit job, og det er jo ikke rimeligt hverken for Pape eller dig og mig.

- Forskelsbehandling er ikke i orden ligegyldigt hvem du er… justistminister eller 'rocker', skriver Thømming i brevet, der slutter af med 'Biker hilsen'.

Hvad tænker du? Er det OK at man 'straffer' nogen, for andres opførsel?