Detaljen med drikkedunken: Så sin stjålne cykel på Den Blå Avis

I august måned troede en mor og hendes søn, at de serverede en cykeltyv på et sølvfad, da de gjorde politiet opmærksom på en annonce i Den Blå Avis. Tror du politiet rykkede ud?

Skal politiet bruge tid på at tage en snak med en mand, der har en annonce for en brugt cykel på Den Blå Avis - en cykel, som nogle borgere mener er stjålet? Arkivfoto: Jacob Jensen
Skal politiet bruge tid på at tage en snak med en mand, der har en annonce for en brugt cykel på Den Blå Avis - en cykel, som nogle borgere mener er stjålet? Arkivfoto: Jacob Jensen

- Hvis politiet bliver ved med at bruge 'ressourceproblemer' som undskyldning hver gang, så ender folk med at blive så frustrerede, at de begynder at overveje selvtægt.

- Det er også ulovligt, men selvtægt har politiet vel heller ikke ressourcer til at imødegå?!

Sådan skriver Michael M i en af de kommentarer historien om et cykeltyveri og en annonce for en brugt cykel på Den Blå Avis har fået på Stiften.dks Facebook.

Vi bliver nødt til at prioritere
En hvid Jensen-racer bliver stjålet og et par dage senere dukker en annonce op med en hvid Jensen racer på den Blå Avis.

1000 kr: 'Sælger denne fine Jensen racercykel. Cyklen står fint og fejler ikke noget. Gearene virker optimalt og ligeså gør bremser'

Ejerne kan kende drikkedunkholder og ringeklokke, og via Mobile Pay finder de sælgerens navn, og melder ham til politiet, som forklarer, at de ikke rigtig kan gøre noget, fordi sælgeren ikke har skrevet stelnummer i annonce:

- De forklarede, at der kunne være tale om en anden hvid Jensen racercykel, fortæller anmelderen til avisen, der også har talt med politiet, der forklarer, at de ikke har ressourcer til den slags:

- Det er klart, at det er et spørgsmål om ressourcer.

- Vi bliver nødt til at prioritere vores sager, og personfarlig kriminalitet har højere prioritet end tyverier, siger Leif Benny Kristensen, Østjyllands Politi, der dog understreger at man ikke har opgivet at trænge til bunds i sagen.

Ufatteligt at vi finder os i det
Men ser på Stiften.dk's Facebook, så er det simpelthen for ringe, at politiet ikke kan tage ud og efterforske en tilsyneladende oplagt sag:

- Ja det ligner opløsning, skriver Flemming W, mens Bent L bruger lidt flere ord på sin frustration:

- Det er ufatteligt, at vi finder os i den nedskæring indenfor politi og skattevæsen.

- Jeg har selv været ude for et bedrageri, som politiet kunne løse bare ved at ringe til den bank, jeg havde overført pengene til.

- I stedet brugte de tid og penge på at skrive et brev med budskabet, at forbrydelsen ikke var stor nok til, at de kunne tage sig af det, skriver Bent, og spørger:

- Hvilket politisk parti skal man støtte for at få et bedre politi?

Hvad mener du? Burde politiet bruge tid på at tage en snak med en mand, der har en annonce for en brugt cykel på Den Blå Avis - en cykel, som nogle borgere mener er stjålet?

OBS: Den Blå Avis har fjernet annoncen og lukket for sælgers andre annoncer.

Hvad forventer du, at politiet gør, hvis du er sikker på, at du har fundet din stjålne cykel til salg på nettet?

Se resultat

Hvad forventer du, at politiet gør, hvis du er sikker på, at du har fundet din stjålne cykel til salg på nettet?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i nationen!
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen