Dette er en kavalergang: Asylansøgere på kursus i nix pille

101.000 læsere har deltaget i debatten om asylansøgeres sexovergreb - og de fleste frygter, at det sker i Danmark

Europæiske kvinder kan godt finde på at vise hud - og det skal politiet i Thisted nu lære de unge mandlige beboere på det lokale nødasylcenter. (Arkivfoto)
Europæiske kvinder kan godt finde på at vise hud - og det skal politiet i Thisted nu lære de unge mandlige beboere på det lokale nødasylcenter. (Arkivfoto)
Følg nationen!

- Hvad fanden skal de osse ude i nattelivet , når de ikk ved hvordan man opfører sig.

- De skulle have at vide, at hvis de ikk' behandler kvinder og andre ordentligt, kommer de afsted med det første fly hjem.

Advarsel til skolepiger: Kavalergang 'forstyrrer' asylansøgere

- De ved jo godt at der sker ikk en skid med dem, men hvis det havde været dansker var de blevet smidt ud af værtshusene og muligvis i fængsel

Det er fanme ulækkert
Sådan skriver Lill SN på Radio Limfjords Facebookside i en af de syv kommentarer nyheden om, at flere unge nordjyske kvinder, har følt sig forulempet af unge asylansøgere.

Piger føler sig forulempet i nattelivet: Politi har ikke fået anmeldelser

- Har læst det, det er fanme ulækkert, skriver Camilla Ø, og Lenette fortæller hvordan hun føler sig overblegloet. når hun færdes i netto:

Burde fortælle dem hvordan man opfører sig i Danmark
-  Mener virkelig at der er nogen der burde fortælle og vise dem, hvordan man opfører sig i Danmark og ikke mindst hvordan man ikke opfører sig.

- For er de vandt til KUN at se kvinder total dækket, ja så forstår man jo godt at selv en halvgammel buttet kvinde kan få den til at glo, skriver lenette og heldigvis er chefen for det lokale asylarbejde, Lars Sloth, enig og har derfor i dag besluttet, at de unge mænd, der bor i nødcenteret i Thisted, skal have et kursus i dansk kultur:

 

Politiet skal fortælle om kulturforskelle
- Politiet (skal) besøge asylnødcentret og redegøre for de kulturelle forskelle, som kan være en del af problemstillingen.

- Derudover strammes reglerne for indtagelse af alkohol på asylnødcentret op, ligesom politiet udarbejder skriftligt informationsmateriale om god opførsel, som udleveres til beboerne på asylnødcentret.

650 anmeldelser i Tyskland: Forbrydelsen har fået et navn

SSP-medarbejder skal med i byen
- Og fremover vil vi prioritere, at der er en kommunal SSP-medarbejder fra asylnødcentret til stede i byen fredag og lørdag nat.

- Det er vi sikre på, vil have en forebyggende effekt, skriver Lars Sloth i dag til nationen!.

Han opfordrer samtidig alle borgere, der oplever uacceptabel opførsel fra asylnødcentrets beboere, til at rette direkte henvendelse til centerleder Anders Brolev.

Splitternøgen og skidesur: Jeg er ikke et stykke 'vildt'

Er det asylansøgerne, der skal på skolebænken, eller er det - som de finske asylmyndigheder og Kølns borgmester mener - de lokale kvinder, der skal tænke sig bedre om, når de færdes i bl.a. nattelivet?

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+