Dijana fra Jylland: Muslimer, stop jer selv og vær taknemmelige

Jeg er godt træt af, at man skal gå og tro, at  alle muslimer er sådan fordi nogle ikke kan lære at opfører sig ordentligt i Danmark, skriver Dijana, der selv er muslim

Jeg forstår godt danskerne raser rundt i Danmark over muslimerne skal te sig sådan. Det er IKKE vores land, vi skal ikke bestemme noget, men rette os efter reglerne, som alle andre skal, skriver Dijana, om de elever på VUC, der udvandrer fra undervisningen eller klager, når der bliver undervist i f.ex. demokrati.
Jeg forstår godt danskerne raser rundt i Danmark over muslimerne skal te sig sådan. Det er IKKE vores land, vi skal ikke bestemme noget, men rette os efter reglerne, som alle andre skal, skriver Dijana, om de elever på VUC, der udvandrer fra undervisningen eller klager, når der bliver undervist i f.ex. demokrati.

- Ej stop helt ærligt jer selv (muslimer) ..

- Jeg er selv muslim, jeg kunne gå i kirke med skolen mm, og være med til alt, hvad danskere foretager sig her i landet.

- Altså vær taknemmelig for du er her, i stedet for sådan noget pis...

- Godt vi alle muslimer ikke er sådan..

Så træt af det muslimer har gang i
Sådan indleder 27-årige Djana fra Jylland et læserbrev om de muslimske VUC-elever, der ifølge lærere og elever på 6 forskellige uddannelsescentre har klaget, forladt undervisningen eller endda sparket til møbler i klasseværelset, da de blev undervist i demokrati, ligestilling, ytringsfrihed, digte med seksuelle undertoner osv.

Tre ting fra undervisningen har fået muslimske VUC-elever til at klage. (Foto: Colourbox) Samfund Muslimske elever udvandrer fra undervisningen på VUC

Djana mener at den slags opførsel skader alle muslimer, og derfor har hun skrevet dette opråb, som fortsætter således:

- Jeg er så træt af alt det muslimer har gang i, og det altid skal gå udover alle de gode, som ville Danmark noget godt.

Kan ikke passe de skal lave hele Danmark om
- Det kan ikke passe at alle de muslimer som er kommet herop kan sidde og lave hele Danmark om ("eller prøve")

- Fx det der kørte omkring børnehaver og svinekød, det følte de sig også stødt af.

- Nu stopper det og politikerne må få fingeren ud.

- Det kan ikke være rigtigt, at Danmark skal laves om, fordi de følger sig stødt af et eller andet.

- Er de utilfredse med at være her, burde man finde et andet sted at være..

Man burde være taknemmelig
- Jeg er godt træt af at man skal gå og tro, at  alle muslimer er sådan fordi nogle ikke kan lære at opfører sig ordentligt i Danmark...

- Man burde være så taknemmelig for, at man har et tag over hovedet, være taknemmelig for Danmark ville en..

 - Jeg ville rigtig gerne, at Danmark ikke tror vi alle muslimer er nogle idioter, og håber de tror at mig og alle de gode muslimer vil Danmark godt.

Forstår godt at danskerne raser
- Jeg forstår godt danskerne raser rundt i Danmark over muslimerne skal te sig sådan. Det er IKKE vores land, vi skal ikke bestemme noget, men rette os efter reglerne, som alle andre skal.

- At komme her og tro man skal bestemme over Danmark som udlænding er helt hen i vejret.

- Stop dog med at rette på Danmark, som ikke er jeres.

- Stop med ændre på Danmark, - i burde tage hjem og eller lave jeres helt egen skole, hvor i kan sidde og be' mm. Alt andet er for lavt langt ude og klamt, skriver Dijana, der også har lagt en del af sit opråb på Facebook, hvor det er blevet delt 1009 gange.

Forstår du godt, at Dijana tager afstand fra muslimer, der udvandrer fra undervisningen, når det handler om demokrati og ytringsfrihed?

282 kommentarer
Vis kommentarer