Direktøren lover: 2. klasse skal ikke se tantra-sex

Når 2. klasse fra Gedved Skole skal besøge kursusstedet Tigerens Rede, skal de hverken meditere eller se tantra lover kommunen

Sådan kan tantra-sex se ud ifølge det svenske par Jennie og Calle, der lever og ånder for erotik.  (Foto: cirkuseros.nu)
Sådan kan tantra-sex se ud ifølge det svenske par Jennie og Calle, der lever og ånder for erotik. (Foto: cirkuseros.nu)
Følg nationen!

- Besøgets indhold og tilrettelæggelse er forberedt af årgangens lærere med henblik på elevernes læring.

Slet ikke noget tantra
- Eleverne bliver vist rundt af en af forældrene fra 2. årgang, som arbejder på stedet, som vil fortælle om hvad meditation er, hvordan man dyrker den store økologiske urtehave, vise eleverne de 8 kantede bygninger, og fortælle om hvordan stedet fungerer som arbejdssted.

- Jeg kan oplyse, at eleverne ikke på nogen som helst måde stifter bekendtskab med tantra, og de vil heller ikke afprøve nogen som helst former for meditation.

Det handler om uddannelse og job
Sådan skriver Horsens Kommunes uddannelsesdirektør Kjeld Kristensen til Per G, den betænkelige far, der synes et besøg på kursustedet Tigerens Rede i Gedvad, var lige avanceret nok for hans datter i 2. klasse. Tigerens Rede holder nemlig kurser i meditation, dynamisk bevidsthed - og lægger med egne ord også en del vægt på tantra.

Far forarget over 2. klasse's skoletur: De dyrker tantra-sex

- Besøgets pædagogiske indhold er således helt i overensstemmelse med de nationale mål for undervisningen i emnet 'Uddannelse og Job', og jeg har derfor heller ikke nogen bemærkninger til, at Gedved Skole har planlagt besøget, skriver direktøren videre til faren, der dog ikke er tilfreds og derfor har klaget over svaret.

- Vi fastholder vores klage og mener ikke, at det kan have sin rigtighed, at vores datter som et led i undervisningen skal besøge en religiøs sekt og dets rammer.

- Vi er bekymret for om barnet vil synes at Tigerens Rede, er et dejligt sted, og derfor evt. en gang i fremtiden kunne finde på at søge derhen igen.

- Vi ser frem til at modtage kommunens redegørelse, lyder det fra Per.

Besøget skal finde sted d. 20. februar.

 

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.