Dobbelt så mange muslimer: Og hvad så - I har stadig jeres fucking flæskesteg

Heftig debat om en en klumme fra DFs Martin Henriksen om en rapport, der viser, at andelen af muslimer - selv om Europa stopper for al indvandring - vil stige fra 4,9 procent til 7,4 procent i 2050.

En ny rapport viser, at der - med en høj tilstrømning af muslimer - i 2050 vil være 16 pct. muslimer mod de nuværende 5,4 pct i Danmark. Arkivfoto: Toke Hage
En ny rapport viser, at der - med en høj tilstrømning af muslimer - i 2050 vil være 16 pct. muslimer mod de nuværende 5,4 pct i Danmark. Arkivfoto: Toke Hage

- Seriøst? Hvorfor er det så stort et problem?

- De stopper sgu ikke Jer i jeres 'tro'. Se siger ikke, at i ikke må gå i kirke om søndagen, de siger ikke, at i ikke må fejre jul, påske og hvad der ellers er af kristne højtider - og de siger sgu heller ikke, at i ikke må æde en fucking flæskesteg?

- Og HVAD SÅ om de går med tørklæde?! Kristne går også med huer osv.

Fra 4,9 procent i dag til 7,9 procent i 2050
Sådan skriver Amalie W i den pt. mest populære kommentar, der er skrevet på BTs Facebook-profil om DFeren Martin Henriksen klumme ''Så mange flere muslimer vil vi have i 2050 - det er rystende!'. Henriksen citerer en rapport fra The Pew Research Center, der bl,.a peger på, at selv hvis al indvandring til Europa omgående blev standset, og standset permanent, så ville den muslimske befolkning i Europa stadig forventes af stige fra det nuværende niveau på 4,9 pct. til 7,4 pct. i år 2050.

Uha, 16 procent muslimer - slap nu af
Og Martin Henriksen nævner også, at en høj tilstrømning af muslimer for Danmarks vedkommende vil betyde, at der i 2050 er hele 16 pct. muslimer mod de nuværende 5,4 pct. Men ser man på kommentarerne, så er de fleste ikke lige så bekymrede som politikeren:

- Uha, 16% muslimer! Jeg er helt sikker på, at de indtager hele København og at Danmark ender med at blive omdøbt til Dantyrkpak.

- Slap nu for h..... af.

- Ingen, end ikke upartiske tænketanke eller Dumbledor kender fremtiden og kan se ind i fremtiden. Så mon ikke det går alligevel.

Danmark bliver aldrig som i år 1900
- Men hvis det alligevel er 16% til den tid, hvad så? Hvad er så visionerne for Danmark til den tid?

- Det burde politikerne hellere arbejde med.

- Danmark bliver aldrig som i år 1900 eller som i 1930, som DF gerne vil tilbage til.

- Den gang man måtte slå sine børn efter behov og hvor en fattig bare var fattig.

- Vi lever i en globaliseret verden og den er endnu mere globaliseret i 2050 og hvad skal vi leve af til den tid?

Husk nu - i Islam indretter man sig
- Kom nu med visionerne i stedet for de skræmme billeder, der hele tiden styrer tingene nu, skriver Ludvig H og Aldijana S kan heller ikke se problemet:

- Til jer som er ih så bange for at muslimer vil ændre på det hele ..

- I Islam er man opfordret til at følge og respektere det pågældende lands love og indrette sig efter det. Og det opfordrer imamerne også, hvilket jeg selv har vidne til.

- Dem, der så ikke gør det, er en anden sag. Det har ikke noget med religion og gøre men bare ingen respekt.

- Og der er da ligeså mange danskere der ikke respektere loven. Og en anden ting, de udlændinge er ikke kun muslimer. Hvorfor skal det altid nævnes, skriver Aldijana, men hvad tænker du?

1144 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen