Dræber kæmpe-alligator: I jager, fordi jeres dillere er små

Et jagtfirma er havnet i krydsild, efter at de lagde et billede af deres seneste bytte på Facebook

- Jægere er som kvinder, de bliver aldrig rigtige mænd.

- I må være syge i hovedet, når I slår sådan et dyr ihjel. Udover at jeg ikke vil handle med jer, vil jeg også opfordre andre til ikke at gøre det.

Den gigantiske alligator er 4,5 meter lang og vejer omkring 360 kilo. Den menes at være omkring 100 år gammel. (Foto: Blake Godwin/Outwest Farms, Inc) Samfund Vildt: Landmand fanger gigantisk alligator der åd hans køer

Skam jer
Det amerikanske jagtfirma Outwest Farms, Inc. er havnet i krydsild, efter at de har lagt et billede på Facebook af deres seneste bytte.

Planen var, at billedet af den 4,5 meter lange alligator skulle få folk til at bestille jagtture hos firmaet, men i stedet raser folk over, at de har slået det store dyr ihjel.

Under bæltestedet og små dillere
- Skam jer. Jagt er noget lort at være stolt af. Alle dyr i jager har ikke en chance for at slipppe væk. Hvorfor tænder det jer, at dræbe forsvarsløse dyr?, skriver Bini L i en facebook-kommentar til billedet.

- I jager, fordi jeres dillere er små, skriver Cat R.

- Næste gang håber jeg, at I dør begge to, skriver Nils N.

- Jeg kan slet ikke forstå, at mennesker kan slå så smukt et dyr ihjel, der har levet så lang tid i naturen, uden at genere nogen, bare fordi nogen så pludselig siger, at den har dræbt noget kvæg, helt ærligt!!! I er sikkert stolte bonderøvhuller, skriver Malcolm B på firmaets Facebook, og på Ekstra Bladets Facebook er følelserne også i kog:

Lad den leve i stedet for at pløkke den
- Waow en stor unormal Alligator' lad os pløkke den ned!

- Mennesker har en unormal tankegang!!

- Og hvad så hvis den er pæn stor ' lad den leve i fred!  Istedet for at pløkke den ned!

- Ok den var i landmandens jord og den åd hans køer osv', men kunne de ikke bruge bedøvelse eller noget i den retning ??

- Og så sende den over til et sted, hvor den faktisk kunne være i fred!!!!!!! Eller en alligator farm ??, skriver Ali J, der har fået 54 likes for sin kommentar.

Men hvad mener du? Er det forkert at dræbe en alligator, der spiser køer?

18 kommentarer
Vis kommentarer