Annonce:
Annonce:

Drama før julefrokost: Og Charlotte havde ellers lige købt ny kjole

Adskillige lokale kvinder i Fynslund og Jordrup ærgrede sig over, at julefrokosten i hallen på lørdag så ud til at blive aflyst. Men nu er der godt nyt, selvom der kun kommer 150 gæster

Rikke, Cathrine, Eva, Janni, Christina, Camilla, Annemette, Inge og Charlotte glæder sig over, at  julefrokosten i Fynslund på lørdag bliver til noget. Arkivfoto: Mads Nissen
Rikke, Cathrine, Eva, Janni, Christina, Camilla, Annemette, Inge og Charlotte glæder sig over, at julefrokosten i Fynslund på lørdag bliver til noget. Arkivfoto: Mads Nissen
Annonce:
Følg nationen!

'Neeeej!

Nu har jeg lige købt ny kjole - snøft!

Kom nu, venner.'

Sådan skrev Charlotte J på Fynslund og Jordrups Facebook-profil i går til et nedslående opslag fra Fynslund Boldsklubs festudvalg formand Palle M.
Palle meddelte nemlig, at der ikke var solgt så mange billetter til julefrokos-festen som forventet - og at man derfor overvejede at aflyse.

Vi vil ha' fest
Og Charlotte var ikke den eneste, der var træt af udsigten til en aflyst fest. Faktisk var der i alt syv kvinder, der beklagede sig.

'Kom nu.

Vi vil da ha den fest med', skrev Inge N f.eks. og Christina C fortsatte:

'Kom nu og lad os få markeret sidste julefrokost med et brag.'

I kan godt begynde at varme op
Og nu er der godt nyt, for selvom årets fest nok kommer til at ende med et bragende underskud, fordi der kun er solgt 150 af de forventede 240 billetter, og bandet jo bl.a. skal have sin hyre, så gennemfører boldklubben arrangementet.

Annonce:

'Det er blevet afgjort - der bliver julefest.

Så i kan godt begynde at varme op til Træskobal i Fynslundhalm', skrev Palle nemlig lidt før midnat i går, og de to, der har kommenteret det budskab, er sørme også kvinder:

'Glæder os, skriver Rikke VJ', mens Cathrine VJ nøjes med at sende emojis af klappende hænder, øl og en julemand.

Hvad ville du have gjort, hvis din julefrokost var ved at blive aflyst? Og hvorfor tror du, det tilsyneladende kun er kvinder, der går op i, om der er julefrokost i Fynslund og Jordrup?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: