Drev mobil-selskab til vanvid for 20 kr: Nu er Michael fyret som kunde

Man skal åbenbart ikke kræve at CBB/Telenor holder hvad de lover. Og hvis man bliver ved med at kræve, så er man en af den slags kunder, som har en adfærd som medarbejderne, skal beskyttes mod.

Det er heldigvis uhyre sjældent, at vi står i en situation, hvor det ikke er muligt at finde en mindelig løsning, og hvor vi er nødsaget til at opsige en kunde, lyder det fra CBB-direktøren. Arkivfoto: Johnny Frederiksen
Det er heldigvis uhyre sjældent, at vi står i en situation, hvor det ikke er muligt at finde en mindelig løsning, og hvor vi er nødsaget til at opsige en kunde, lyder det fra CBB-direktøren. Arkivfoto: Johnny Frederiksen
Følg nationen!

- Tilbage i 2015 tegnede jeg  mig for et andet mobilabonnement hos CBB (som Telenor ejer) til fast pris kr. 99 kr. for altid. Det var et godt tilbud de kørte med i en periode, og de brugte formuleringen ’for evigt’. Altså kunne man regne med at det ikke kunne stige i pris.

Det er en principsag
- Men i 2017 løb CBB så frækt fra den aftale og d. 1 . juli hævede de bare prisen til 119 kr pr måned. Det er en principsag når man lover noget, så man som kunde kan have tillid.

 

Sådan indleder Michael P et brev til nationen! om den i hans øjne meget mystiske måde CBB og CBB-ejer Telenor behandler ham og andre kunder på. Michael synes nemlig ikke at det er i orden, at man lover en ’for evigt’-pris – for så bare at hæve den to år efter. Og han er heller ikke tilfreds med at han undervejs i den lange klage-kommunikation er blevet lovet forskellige former for kompensation, som så siden er blevet trukket tilbage.

Har åbenbart klaget for meget
Michaels brev – som CBB/Telenor svarer på nedenfor – fortsætter nemlig således:

- Det blev der så klaget over til ledelsen uden de ville gøre noget ved det hos CBB og derfor blev der klaget til ledelsen i Telenor.

- Og åbenbart har jeg klaget så meget over, at de skal overholde deres skriftligt lovede som kompensation, at de nu har meddelt mig at de ikke vil have som kunde mere.

 

- Et er de render fra det første de lover med pris ’for evigt’, men at de så også render fra det næste de lover som kompensation for at rette op på skaden taler helt for sig selv.

Hvor er tilliden henne?
- Det mindste kunderne kan forvente er vel, at man kan have tillid til Telenors ledelse og det de lover kunderne.

- Hvor er samvittigheden og moralen henne overfor kunderne Telenor, spørger Michael og det spørgsmål svarer CBBs direktør på sådan her:

- Af hensyn til vores kunders fortrolighed, kan jeg ikke kommentere på specifikke sager.

Vil beskytte medarbejdere mod kunden
- Men det er heldigvis uhyre sjældent, at vi står i en situation, hvor det ikke er muligt at finde en mindelig løsning, og hvor vi er nødsaget til at opsige en kunde.

- Vi lever af glade kunder, og vi strækker os gerne rigtig langt for vores kunder – men, vi er også en arbejdsplads, og der er desværre kunder, der har en adfærd, hvor vi ser os nødsaget til at beskytte vores medarbejdere, skriver Christian Hoffmann, direktør i CBB, men hvad siger du?

Har du også prøvet at blive opsagt som kunde pga af din opførsel?

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.