Drev tog-førere til vanvid: Nu er scooter-Torben på banen igen

- Der er løbet vand i åen, siger Lokaltogs kundechef Anne Frydendahl, og ophæver Torbens tog-karantæne

- Nu har jeg så haft skrevet til nationen! og flertallet i afstemningen finder det ok, at jeg bruger toget.

- Nogle mener, at det er for meget, at jeg skal køre tre-fire gange om dagen, og dette kan jeg ved nærmere eftertanke godt se.

Vil betyde alverden med en tur/retur pr dag
Sådan skriver Torben, der har haft forbud mod at bruge Odsherredbanen med sin scooter i et års tid. Lokoførerne - og nogle af passagerne - var godt trætte af, at Torbens mange ture, der krævede rampe ud og rampe ind, og til sidste endte Movia med at udstede et forbud.

 

Se også: Movia gider ikke bruge tid på Torben: Må ikke tage 4 togture

Men nu ser det ud til at at Torben og Movia, der driver banen sammen med Lokaltog A/S med nationens! mellemkomst har fundet hinanden igen. Torben skriver nemlig:

- Er nået dertil, at hvis jeg bare kunne få lov til at køre tur/retur een gang om dagen, ville dette betyde alverden for mig.

Det vil give mig min frihed tilbage
- Det vil give mig noget af min frihed og selvstændighed tilbage, hvilket betyder meget for enhver.

- Håber at I, Movia, vil tage dette til eftertragtning og være med til at gøre mig til et friere og gladere menneske, og her til morgen har kundechef i Lokaltog, Anne Frydendahl, bekræftet over for nationen!, at man lige vil have en snak med Torben, men at to daglige ture er i orden:

Lokaltog: Han skal være velkommen
- Situationen var jo noget tilspidset, da vi udstedte den karantæne, og lokoførerne følte ikke at de kunne passe køreplanen.

- Men nu er der løbet vand i åen, så nu tager vi et møde med Torben. To ture pr dag - altså en tur/retur - det skal han være velkommen til, siger Anne Frydendahl.

Se også: Nægtede at have lugte-Lene i bussen: Nu står den på Wunderbaum

185 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere