Dropper dyr fest: Men kører Ferrari til konfirmation

Nogen af de konfirmander, der betaler tusindvis af kroner for at blive hentet i en Ferrari, har faktisk ikke ret mange penge, siger Morten fra Bildrømme

- Vi vaskede og støvsugede bilen inden vores børn blev fragtet hjem fra kirken, efter deres konfirmation....

- Og tro det eller lad være... de havde alle en fantastisk dag 'på trods' af det.

21000 læsere: OK at sige nej Ferrari-konfirmand
Sådan skrev nationens! Dorte J  i en af de 1000-vis af kommentarer, der blev skrevet om konfirmanders Ferrari-kørsel sidste år.

En præst vil ikke have konfirmander i Ferrari foran kirken, fordi dem der ikke har en Ferrari kan blive triste. Skal præsten blande sig i det?  (arkivfoto:AP) nationen Præst bortviser Ferrari-konfirmand: De andre bliver kede af det

Peter Lind, sognepræst ved Middelfart Kirke, startede køretøjsdebatten med meldingen om at 'De dyre biler ved kirken er et problem, i og med at der bliver gjort meget synlig forskel på konfirmanderne', og han fik pæn opbakning af 53 procent af de 39953 læsere, der svarede på spørgsmålet: Hvem skal bestemme, hvilke biler, der må køre op foran kirken og hente konfirmanderne?

Der er jo altid nogen med mange penge
- Der er jo altid nogen med mange penge i en klasse, og så er der dem der ikke har så mange.

En præst vil ikke have konfirmander i Ferrari foran kirken, fordi dem der ikke har en Ferrari kan blive triste. Skal præsten blande sig i det?  (arkivfoto:AP) nationen Tager 18%-lån for at betale Ferrari til barns konfirmation

- Det er jo lidt højrøvet at prale med sine penge på den måde,og den konfirmand hvor familien ikke har pengene til mega biler føler sig jo fattig og nedgjort på sådan en dag, skrev nationens! 'Uhm-er-det-muligt' f.ex., men i dag fortæller Morten fra luxus-bil-udlejningsfirmaet Bildrømme.dk, at tingene ser lidt anderledes ud fra hans stol:

Men faktisk har de ikke så mange penge
- Faktisk er der nogen af de konfirmander, der betaler tusindvis af kroner for at blive hentet i en Ferrari, der ikke har ret mange penge.

- Men deres forældre har ikke råd til en kæmpe fest, en shoppingtur til London og en dyr computer, og hvis det så er en dreng, der er bil-interesseret, så er en Ferraritur altså det store ønske, siger Morten, der endda kan afsløre at der er fonde, der hjælper fattige børn med konfirmationen, der betale for en Ferrari-tur.

Ligeså mange Ferrari-konfirmander som sidste år
- De er fint nok at tage debatten, men den er ikke så sort/hvid, siger Morten, der kan leje 30-35 Maseratier, Lamborghinier og Ferrarier ud - og har ligeså travlt som han plejer.

Hvad synes du er det rigtige køretøj til en konfirmand?

57 kommentarer
Vis kommentarer