Dyreaktivist til minkavlere: Luk røven

Minkavler mener først, man kan tale om retfærdighed, når der bliver udskrevet valg. Det er der en del, der ikke er enige med ham i

Skal vi have et valg pga. minksagen? Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen
Skal vi have et valg pga. minksagen? Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen

- Retfærdighed? Som om minkavlere nogensinde har gået op i retfærdighed?

- Minkavl levede af dyremishandling og importeret, billig arbejdskraft, og de sked på en hver form for basal anstændighed, og nu kræver de milliarder af skattekroner.

Afskyelig dyremishandling
- De skal tørre deres sure miner og krokodilletårer væk, og så skal de have hjælp til at starte en ny bæredygtig, miljøvenlig og mishandlingsfri branche, og så skal de lukke røven.

- Farvel til afskyelig dyremishandling for altid.

Landets minkavlere skal aflive deres dyr og  kan derfor se frem til kompensation fra staten. Foto: Casper Dalhoff Erhvervsnyheder Minkmillioner kan havne på Caymanøerne

Føler ikke retfærdighed før der er valg
Sådan skriver Casper H, selverklæret dyreaktivist, på TV2 Nyhedernes Facebook-profil i en kommentar, der har fået mere end 400 likes - og 50 hjerter. Og Casper er ikke den eneste, der synes, at den minkavler, TV2 Nyhederne har talt med om 'retfærdighed', bør droppe sine udtalelser om 'retfærdighed' og krav om folketingsvalg:

- Jeg føler ikke retfærdighed, før der er blevet udskrevet valg.

.- Og jeg synes, det er usmageligt, hvis man bare bruger Mogens Jensen til at feje problemerne væk, siger minkavleren til TV 2, men Karin P har heller ikke lyst til at høre fra minkavlernes side:

Nu er det nok
- Rend og hop. Nu er det simpelthen nok!

- I får jeres kompensation, så nu synes jeg faktisk, det må være på tide at se på det, det hele handler om her - og årsagen til, at de mink skulle aflives.

- Corona og folkesundhed, skriver Karin P i en kommentar, der har fået 285 likes. Og Alex F minder avleren om, at de døde mink, ikke har gavn af at danskerne skal stemme igen:

Minkbranchen har i flere år kæmpet med svære kår, og nu ser den ud til at få dødsstødet. Foto: Per Folkver Samfund Blodrøde tal: Det går elendigt for mink-branchen

- Det får du jo ikke dine mink tilbage af!

- Men nu bliver du hjulpet økonomisk ud af en underskudsforretning på en hæderlig måde, skriver Alex F, der vistnok mener, at minkavleren nok skal finde sig et arbejde.

Tror Mette F. vinder
Susanne J har også fået en del likes - 78 p.t. - og hun mener slet ikke, at et valg vil ændre noget som helst for minkavlerne.

- Det koster spidsen af en jetjager, og det bliver Mette F., der vinder valget igen.

- Blå blok vil ikke gøre en skid anderledes, for de ved ikke, hvad de skal gøre, skriver hun, men hvad mener du?

 

698 kommentarer
Vis kommentarer