El-kunde om at DONG tjener 17 milliarder i år: Jeg er til grin

Det går godt i DONG, der regner med at have tjent 17-19 milliarder når 2015 er gået. Synes du DONG-kunder have lidt rabat?

- Nu kan vi alle nyde, at vi har betalt 17-19 milliarder for meget for vores egen energi - blot for at aktionærerne kan få et større udbytte...

Sådan skriver nationens! I K i en kommentar til det fornemme halvsårsresultat energi-giganten netop har lanceret, som viser, at der er tikket mere end 10 milliarder ind på kontoen i første halvår.

Se også: Dong opjusterer forventninger med halvanden milliard

Forrykt at man kan tjene så meget på el

- HA HA HA Vi er til grin. Godt gået Corydong din klovn.., skriver nationens! Max Skyldig og Otto H synes ligesom I K, at elregningerne må være for dyre. Han foreslår derfor at nogle af de penge, nu bliver sendt tilbage til kunderne.

- Det er helt forrykt, at man kan tjene så mange penge på elektricitet og energi, og det gør det ikke bedre, at en del af overskuddet nu ryger til Goldman Sachs.

Se også: DONG hæver gebyr med 132 procent: Røveri ved højlys dag

Synes de skal sætte prisen ned
- Jeg synes danske skatteborgere, der har været med til at støtte DONG og som betaler dyrere el-priser end i alle andre lande, skal have rabat fremover, skriver Otto.

 Se også: Skemaet du ikke vil se: Så billig er el i andre lande

Hvad mener du? Skal DONG give noget af overskuddet tilbage til kunderne?

128 kommentarer
Vis kommentarer