Elendige Postnord: Sommerhusejer skal køre 220 km for at tømme postkasse

Som 'led i omstillingen' afskaffer Postnord nu muligheden for midlertidig adresseændring. i dag skal Sally derfor køre 220 km for at tømme en måske tom postkasse.

- Slut med omadresseringer! 

- Så nu skal jeg jævnligt køre 220 km for at tømme min postkasse.

- Det er spild af tid og penge og ødelægger ens gode humør, når man sidder i kø på motorvejen!

Led i omstillingen
Sådan indleder Sally D et brev til Ekstra Bladet om den i hendes øjne elendige - og meget miljøfjendtlige - beslutning Postnord har truffet, om at droppe borgernes mulighede for at lave 'midlertidig adresseændring'.

Screenshot fra Postnord.dk:

Ved for pokker ikke hvem der vil sende brev til mig
Sally er ikke den første - og helt sikker heller ikke den sidste, der synes at den ansvarlige minister burde skrive ind og sikre, at folk kan få deres post selv om flytter i sommerhus, koloni-have, helårscamping osv, men som du kan læse i det svar postminister Ole Birk Olesen har tilsendt nationen!, så er der ikke meget håb. Du kan læse ministerens afvisning nedenfor, Sallys brev fortsætter således:

- Argumentet er, at postvæsnet nu kun sender til folks cpr-adresser.

- Skal posten i sommerhus/kolonihave m.m., så skal afsenderen kende adressen.

- Nu er det bare sådan, at jeg jo for pokker ikke ved, hvem der vil sende mig breve, så jeg kan ikke gøre noget den vej.

- Regeringen vil gerne være grøn. Jo tak.

Hvad med CO2-udslippet?
- Men hvis store dele af landets befolkning i sommermånederne skal køre land og rige rundt for at tømme – måske tomme - postkasser,  hvad så med co2 udslippet!! Og støjproblemerne på motorvejene!

- Det kan godt være den ansvarlige minister siger, det ikke er rentabelt at eftersende folks post, men med de portopriser, der er i dette land, burde det nu nok kunne løbe rundt.

- Det er simpelthen både amatøragtigt og – igen – en elendig service fra det væsen, vi alle sammen betaler en formue til, skriver Sally, der i dag tirsdag skal fra Odsherred til Storkøbenhavn for at se, om hun har fået post.

Postminister: - Det er ikke mit ansvar
På trods af at ansvaret for Postnord ligger i tranport-, bygnings-, bolig-, og postminister Ole Birk Olesens (LA) ministerium, mener han ikke, at det er hans ansvar, at det ikke længere at få sendt posten andetsteds.

- Da der er tale om en driftsmæssig beslutning foretaget af PostNord, henviser ministeren til selskabet, lyder det korte svar på en mail fra Ole Birks spindoktor til Ekstra Bladet, men hvad tænker du?

Har du nogle gode råd til sommerhusejere, kolonihavehusejere, sommerhalvårscampister, langtidsferiefol osv, der gerne vil have flyttet deres post i en periode?

I starten af denne måned blev et pakkebud fra PostNord taget i at kaste med pakkerne. Privatoptagelser.
 

1 af 2 
2 af 2 
65 kommentarer
Vis kommentarer