Endnu et gok i nøden til Ulla med den syge ryg

7592 danskere har skrevet under på at Ulla har fortjent at få førtidspension. Men folkene på Jobcenteret i Struer siger stadig nej.

Følg nationen!

- Dette er virkelig en skandale af værste skuffe.

Sådan skriver Sussie B i en af de 230 kommentarer, der pt er skrevet på Dagbladet-Holstebro-Struer.dk om Parkinson-syge Ulla på 61, der i går løb ind i endnu et nederlag i sin sag om førtidspension.

Man kan da se at hun ikke kan varetage et job
- De vil have flere lægeerklæringer, før de kan afgøre sagen, siger Ullas mand Erling til nationen! om mødet på Jobcenteret i går, men stod det til de 7592 danskere, der har skrevet under på at Ulla skal have førtidspension pga af sin ryg, så burde Jobcenteret bare lukke sagen, og give parret fred:

- Skriver under fordi man kan da se, at hun ikke kan varetage et job i den forfatning hun er i.

- Jeg kan blive så harm over den behandling syge mennesker skal gå i gennem, skriver Helle K i en kommentar på skrivunder.net.dk, og Peter BB er helt enig:

- Gad vide hvad Struer jobcenter venter på.

Om 5-6 år kan hun gå på folkepension
- Tænk at en sagsbehandler/sagsskaber/sagsmishandler, kan gøre sådan over for hende.

- Hun er 61 år, om 5-6 år så kan hun gå på folkepension.

- Hvorfor kræver i så meget af hende, det er tydeligt at se at hun ikke kan arbejde......., skriver Peter B, men hvad tænker du`?

Ribben gnider mod hoftebenet
Ulla er 61 år og har ifølge ægtemanden Erling haft Parkinsons sygdom i 11 år hvilket bla. har gjort hendes rygsøjle vælter 42 grader til Højre øverst og 21 grader til venstre for neden. Det betyder at det nederste ribben gnider mod hoftebenet med samme smerte som havde man brækket et ben

Der har også været opereret for Spinalstenose, indsnævring af rygkanalen, nederst i lænden.

I tirsdags udtalte beskæftigelsesminister Troels Lund, at V og de andre partier, der står bag reformen af førtidspensionen er enige om at præcisere reglerne for tilkendelse af førtidspension, så syge mennesker ikke sendes i ressourceforløb, hvis der ikke er udsigt til, at de kan udvikle deres arbejdsevne.

Synes du Troels Lund skal besøge Ulla? Og Hvilket job tror du, at Jobcenteret mener at Ulla kan varetage? Eller har du selv et forslag?

 

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+