Er du gal et hunde-trick: Linse forarget over Vorbasse

Den 29. april blev det forbudt at sælge hunde på markeder. Og Vorbasse Marked vil ikke tillade hunde-salg

- Er du gal et trick de har fundet sig der.

Sådan skriver Linse Kessler på sin Facebook i en kommentar til den måde Vorbasse Marked har tolket den nye hundelovs forbud mod at sælge hunde på markedspladser.

 

Markedet har nemlig meddelt sælgere og købere, at handel ikke må finde sted - men de skriver også, at man gerne må fremvise hunde. Dyrenes stille stemme er rasende, og kalder det uhørt frækt og mener, at der er tale omgåelse af loven. Og nationens! Pia L skriver:

- Loven blev lavet for at beskytte hunde fra lange og varme markedsdage. ..og undgå hunde handlere. ..samt impuls køb. .

Nu kan man alligevel tage hvalpe med
- Men nu kan man alligevel tage hvalpe med på markeder, og så kan folk se hunden og bestille en hund og handle enten på den nært liggende camping plads eller på gaden ved markedet.

Vorbasse Marked tager ikke telefonen - de har kun telefontid et par timer hver mandag aften - men skal man dømme efter de cirka 100 vrede kommentarer på markedets facebookside, bliver de nok nødt til at komme med en melding inden markedsstart d. 16. juli.

Jeg boycotter markedet
- I fortolker den nye lov, således at der fortsat vil foregå ulovlig handel.

- Er det ikke netop en vejledning på at omgås loven i har offentliggjort. Skam jer.

- Jeg boykotter markedet og håber andre vil gøre det samme. Fy for pokker. Dårlig stil, skriver Eva-lotte H i den seneste kommentar.

Hvad synes du? Er det OK at fremvise hunde, hvis man bare lader være med udveksle penge på markedet? 

34 kommentarer
Vis kommentarer